Lapselle nimi

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Hannan, 14 helmi 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pearl82 Aloittelija

  Meidän kastetilaisuudessa tyttö oli muuten ihan hyvällä tuulella, mitä nyt mahassa vähän kiersi... Ensin oli pientä kitinää jonka jälkeen tuli pari pientä pierua röyhtäisyn säestyksellä jotka vain minä ja sylikummi huomasimme. Sitten oli kaikki taas hetken hyvin, kunnes tyttö kevensi juhlan tunnelmaa rujauttamalla oikein kunnon haisevat kakat. Juhlavieraiden onnen kyyneleet ja nyyhkintä vaihtui hetkessä iloiseen naurunremakkaan. Siinä on kyllä muistelemista tuleviksi vuosiksi
 2. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Heipä hei kaikille :)

  Tämä mamma ei olekkaan kirjoitellut tänne lapsosen syntymän jälkeen juuri ollenkaan :) Meidän tyttö on nyt reilu 2 kuukautta vanha :) Ristiäiset oli 3.3 ja nimekseen hän sai Minja Kristiina Linnea :) 
 3. Hansu79 Peruskäyttäjä

  Ihania nimiä täällä vilahdellut. 

  Kuuku87, teillä on vietetty ristiäisiä samana päivänä kuin meillä. ;) Ja asiasta aidanseipääseen eli ei liity mitenkään nimiin... muistelisin sun olleen keskutelussa joka koski rh-negatiivisia odottajia, odotus sujui ilmeisesti ongelmitta sullakin? 


  Me jatkoimme tahollamme ärrä- ja ässävikojen kutsumista meille kylään,kun Santtu Sakarin pikkuveljestä tuli Roope Ilmari. Näihin kun vielä yhdistetään tuo meidän savolaistyylin sukunimi, niin riittää suhisteltavaa ja sorahdeltavaa. :D
  Isoveikan 2. nimi on perintönä ukilta/isiltä ja pikkuveljen puolestaan pappavainaalta, eli siis mun isältä. Etunimet on molemmilla "omat". 
 4. fjansku Peruskäyttäjä

  Meillä ristiäisii vietettiin 11.3 ja poika sai nimekseen Tino Heikki Pekka :)
  Tino nimi päätettiin yhdessä..kummatkin ehdottivat sitä nimeä ku koimme sen sopivaksi. Heikki nimi tulee miehen suvun puolelta ja miehen toka nimi on myös Heikki ja Pekka taas tulee mun suvun puolelta.Mun vaarin nimi oli Pekka,mun isän toinen nimi on Pekka ja mun veljen nimi on Pekka :)
 5. Happymama Aloittelija

  En oo minäkään kirjotellu vauvan syntymän jälkeen, poika synty 6.1. ja 11.3. oli ristiäiset ja poika sai nimekseen Adabsone Aarre Juhani. Adabsone on pohjois-ghanalainen nimi, joka tarkoittaa 'better times' eli parempia aikoja, joka on meiän perheelle aika osuva. Ade on pojan lempinimi, Aden isä on siis Pohjois-Ghanasta ja siellä on perinteenä että annetaan lapselle nimi joka koskettaa perheen silloista tilannetta tai vanhempien tilannetta jne. Aarre oli minusta ihana nimi ja Juhani kulkee suvussa, mm. isäni ja ukkini toinen nimi.

  Semmoinen tarina. Ihania nimiä muutkin tammikuun lapsoset on saanu :)
 6. tappuraa Aloittelija

  Täällä kanssa ristiäiset oli parisen viikkoa sitten ja neiti sai nimekseen Netta Ilona. :) Nyt on kummankin neidin nimi sitten N alkuisia.
 7. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Ilona ja Oliver näyttää olevan tammikuisten suosikit :) Nättejä nimiä kaikilla.
 8. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Aivan ihania nimiä tammikuiset vauvat saaneet. :)
 9. Snorbe Aloittelija

  Meidän tytöllä oli ristiäiset 18.3 ja neiti sai nimekseen: Sofia Alexandra <3
 10. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Hansu79: Kyllä odotus sujui ihan ilman ongelmia :) Tytöstä tuli myös veriryhmältään miinus, niin mulle ei tarvinnut antaa sitä pistosta ollenkaan :) Teilläkin varmaan kaikki sujui hyvin? :)
 11. Hansu79 Peruskäyttäjä

  Kuuku87, juu kaikki meni hyvin,jopa niin hyvin että Roope viihtyi yksiössään 2vkoa yli LA. :) Suurin "huoli" kai oli siinä viime metreillä, mutta ruhtinaallisella 9 min marginaalilla ehdin lopulta jopa synnytyssaliin. ;)  Ja jälleen onnistuin välttämään sen piikin. :)

Jaa tämä sivu