Kuinka kauan söit kipulääkkeitä alatiesynnytyksen tai sektion jälkeen?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Bella Swan, 20 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kassu93 Tuttu foorumilla Joulukuun äidit 2019

  Kiireellisen sektion jälkeen otin lääkkeitä pari viikkoa, annosta pienentelin viikosta eteenpäin asteittain. Buranaa ja panadolia, sairaalassa (5vrk) meni myös tarqinig.
 2. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Kolmen alatiesynnytyksen jälkeen Panadol + Burana cocktail x 2 vuorokaudessa sairaalassaoloajan, kotona ei enää tarvinnut mitään :) eli max 2-3päivää
 3. Mamiliksi Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020 Toukokuiset 2021

  Mukavuussyistä söin noin viikon ajan buranaa, sitä kun ei saanut raskaana ollessa ottaa :grin:rolleyes: Nyt syön vielä välillä, kun niskat on jumissa imetyksestä ja se tekee päänsäryn. Ajattelin, että tulehduskipulääke voisi tehdä hyvää.

  Vielä ei ole tilaamani kipukoukku saapunut. Kannattaa muuten kokeilla, ihan paras :happy: Nyt synnytyksen kokeneena kivun suhteuttaa kyllä eri tavalla. Ei enää ikävän kipeältä tuntuneet jutut tee läheskään niin kipeää.
  Last edited: 23 helmi 2020
 4. Foreverfever Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  N. 3vrk söin buranaa ja panadolia max annokset jokaisen alatiesynnytyksen jälkeen jälkisupistusten takia. Alapäässä ei siis ollut tarvetta kivunlievitykselle. Kätilöt aina kehunut kuinka ennätys nopeasti kohtu kutistunut, vaikka eipä se niissä kivuissa paljoa ole lohduttanut.
 5. Mamiliksi Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020 Toukokuiset 2021

  Mie söin, että olisi helpompi istua. Sellainen paineen tunne oli alapäässä, vaikka vähillä tikeillä selvittiin, eikä ollut kirvelyä tai muuta. Jäin vaan miettimään mitä ne jälkisupistukset on, kun en huomannut mitään o_O Kohtu kuitenkin supistui hyvin.
 6. Lemonade Peruskäyttäjä

  Sektion jälkeen tarvitsin kipulääkitystä muutaman päivän mutta kun suositeltiin varuiksi syömään pidempään, niin söin varmaan jonkun yht. vkon tavan särkylääkkeitä. Jälkisupistuksiin mulla ei auta edes oksikodoni, kuten ei synnytyssupistuksiinkaan. Ne vaatisi sen epiduraalin, eikä sekään välttämättä auttaisi.
 7. Matryoshka Aloittelija

  Eikö tulehduskipulääkkettä kannata syödä tulehduksen torjumiseksi/ehkäisemiseksi myös? Itselläni ei ole vielä synnytyksestä kokemusta, mutta olen joskus syönyt buranaa kuurinomaisesti johonkin lihasrevähdyksiin, vaikka kivut alkoivatkin olla jo pois.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Alatie 3.asteen repemät ja kipulääkkeitä söin säännöllisesti ekan viikon 3x/vrk. Sen jälkeen tarvittaessa 0-2 kertas vuorokaudessa seuraavan viikon.

Jaa tämä sivu