Kotidoppler

Keskustelun 'Helmikuiset 2020' aloitti Hiliiikka, 7 heinä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Eilen ostin torin kautta dopplerin ja odottelen sitä saapuvaksi ensi viikolla. Nyt uskalsin kun nt-ultra takana ja rv 12+2 :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Hiliiikka Aloittelija Helmiäidit 2020

  Suunnilleen kerran viikossa tullut kuunneltua sieltä rv10 asti (nyt 14+4). Huomaa, että tyyppi kasvaa, kun aina vaan nopeammin löytää oikean kohdan, mistä kuunnella.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Suffeli 98 Aloittelija Helmiäidit 2020

  Hankin. Tosi rauhottavaa kuunnella pienen sykettä❤️
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. poikienmutsi3 Aloittelija

  13+4, enkä vaan saa sydänääniä kuulluksi.. Onko muilla ollut vaikeuksia? Kuinkahan alhaalta löytyy vielä näillä viikoilla?
 5. Suffeli 98 Aloittelija Helmiäidit 2020

  @poikienmutsi3 mulla ainaki kuulu sillon ihan siitä häpykarvotuksen lähettyviltä, vähä vasemmalta puolelta ja vieläki kuuluu aika alhaalta ja tällähetkellä rv 14+3
 6. Hiliiikka Aloittelija Helmiäidit 2020

  On edelleen aika alhaalla ainakin itsellä. "Vesirajasta" ehkä max muutaman sentin ylös. Ja jostain syystä mun tyyppi on yleensä aina enemmän vasemmalla. Kokeile joskus aika täydellä virtsarakolla. Se "pakottaa" vauvaa hiukan ylemmäs ja voi onnistua paremmin.
 7. Penni Naimisissa foorumin kanssa Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  16+0 ja edelleen löytyy dopplerilla parhaiten melko alhaalta bikinirajalta ja AINA ihan oikeasta reunasta.
 8. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Tällä viikolla (nyt rv 15+2) oon kolmesti kuunnellut sykkeet kun iskenyt pelko yhtäkkiä. Onneksi aina löytänyt melko pian pamppailun :Heartred
  Muutaman viikon päästä luovun tosta ja annan kaverille joka raskaana nyt 8+jotakin ja haluaa vasts nt-ultran jälkeen dopplerin.
 9. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Mää luovuin jo omasta doppleristani. Annoin kaverille. Mulla koko alamaha istukkaa ja vauva sen takana, lisäks vauva pakoilee ja potkii anturia, että eipä sitä paria sekuntia kauempaa edes kuullut ikinä ja välillä oli hankala kuulla vauvaa istukan takia. Meen sit neuvolaan kuunteleen jos huoli ja hätä iskee, näin sovin neuvolapsykologin kans :)

Jaa tämä sivu