Kosmetiikka raskauden aikana

Keskustelun 'Maaliskuiset 2019' aloitti Ilpuri, 5 heinä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hankikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Niinpä, onhan sitä aika täyspäisiä (tai sitte ei :D) tullut aiemminkin. Tieto lisää tuskaa...vaan mitäpä mama ei tekisi vauvelinsa eteen... Ite oon kans käyttäny iät ajat samaa dödöä...
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. hanneri Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Heinämammat 2016

  Mä nyt ajattelin pitäytyä ihan samassa Rexonassa mitä olen tähänkin asti käyttänyt. Ihan terve tyttö tuli edellisestäkin dödöstä huolimatta :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. pautu Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  Ja ihan tiedoksi kaikille jotka ajattelee että se alumiiniton ei pidä kun siihen siirtyy käyttämään. Sen pitäisi ajan kanssa tasaantua kun keho tottuu siihen.
  itse ole kyllä ajatellut mennä niillä samoilla tuotteilla pitkälti millä muutenkin.. mulla on tällä hetkellä ripsipidennykset (aah.. arjen helppous.. :wink) meikkiä käytän muuten todella vähän.
 4. Sunflower Aloittelija

  Mun meikkaukset on joko meikkivoide tai meikkivoidepuuteri ja joku kajali. Nyt väthösin itte kulmakarvat. Hiuksia miettiny et ottaisko vaan raitaa vai mitä tekis kun aivan karmee tyvikasvu. Dödöä käytin ja normi pesuaineet suihkussa
 5. Shh Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Mä käytin jo edellisen raskauden aikana suurimmalta osin luonnonkosmetiikkaa ja oon siirtynyt siihen nyt oikeastaan kokonaan. Mahdollisimman vähän kemikaaleja yritän muutenkin käyttää, ettei lapsi saa ylimääräisiä jos ei ole pakko.
 6. Clownn Tuttu foorumilla

  Mua on alkanut yhä enenevässä määrin kiinnostaa siirtyminen luonnonkosmetiikkaan ja ylipäänsä vähentää kemikaalien käyttöä. Esikoista oottaessa vähensin hiusten värjäämistä ja nyt on oma väri päässä. Hoitovapaalla kun on niin meikkiä ja hiuksia laitan muutaman kerran viikossa. Ihoa rasvaan päivittäin atooppisen ihon takia.

  Oon googlettanu luonnonkosmetiikkaa ja äkkiseltään ne vaikuttaa kamalan kalliilta. Ja ilmeisesti kaikki luonnonkosmetiikkakaan ei ole sen parempaa tai turvallisempaa kuin "tavis"kosmetiikka? Oisko kenelläkään suositella tai linkata jotain artikkelia tms mistä voisi aloittaa? Ja ihan vinkkejä hyväksi todetuista tuotteista (meikit, dödöt, shampoot, hoitoaine, suihkugeeli, naamanpuhistus, hiusten muotoilutuotteet ym.) ottaisin mielelläni vastaan. :)
 7. @Laura@ Aloittelija

  Mie olen siirtynyt pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaan. Shamppoo ja hoitoaine (ruskeat pumppupullot missä mummon kuvat kyljessä) löytyy prismasta alle 3e/purkki ja kestää pari kk. Omat luonnonkosmetiikkameikit ei ollut kalliita. Kävin luonnonkosmetiikka hoitolassa missä katottii mulle sopivat meikit. Lily Lolon tuotteet oli mulle hyviä ja kohtuuhintaisia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Iiti86 Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Mie oon käyttäny Prismasta ja Cittarista löytyviä Urtekramin shampoita ja saippuaa. Muuten tuossa laskin että muita kosmetiikkatuotteita en juuri käytä, jojobaöljyä kasvoille jos tuntuu kuivalta, ja deodoranttia (doven alumiiniton). Meikkejä käytän niin harvoin, juhlissa vaan, että ne on ihan tarvis merkkiä. Sit hammastahna. Joskus tosi harvoin pesen kasvoja muulla kun vedellä ja laitan hoitoainetta hiuksiin. Yllätyin miten vähän tuotteita sitä tarviikaan! Ihokin on tottunu tosi hyvin vesipesuun ku tuntu että nuorempana käytin vaikka mitä puhistusaineita ja aina vaan oli ongelmia, mutta lopulta ku alotin jojobaöljyn käytön ja jätin saippuoilla pesemiset pois ni iho parani tosi hyvin. Suosittelen kokeilemaan! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. varpahat Rakastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Samaa mieltä, mitä vähemmän tököttejä sen parempi :) ja ne mitä "joutuu" käyttämään esim kosteuttamiseen voi olla ihan perus kookosöljyä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Eeputzka Aloittelija

  Mä käytän Ekopharman tuotteita kosmetiikassa. Hiuksia olen värjännyt/sävyttänyt COLOR mask hoitoaineella
 11. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  mä olen lopettanut hiusten värjäämisen jo yli 10 vuotta sitten, oma väri on ihan jees ja syvennän sitä välillä color maskeilla tai värillisillä hoitoaineilla. Iho on paremmassa kunnossa, joten kevyempi meikkivoide riittää hyvin. Pesen meikit Aqualanilla ja misellivedelllä pois.
 12. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Ai niin ja herkistyneen hajuaistin vuoksi shampoot ja hoitoaine piti vaihtaa. Yhdellä viikolla pystyin pesemään hiukset Risto Räppääjä xz shampoolla kun siinä oli todella mieto kolan tuoksu.

Jaa tämä sivu