Kohdun poikkeava rakenne?

Keskustelun 'Enkeleiden vanhemmat' aloitti _rosegold, 18 tammi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. _rosegold Tuttu foorumilla

  Hei kaikille!

  Onko kenelläkään kokemusta kohdun poikkeavasta rakenteesta? Kolmas, vielä kesken oleva keskenmeno epäilys tuli perjantaina varhaisultrassa, jossa löytyi vain tyhjä sikiöpussi. Sieltä suoraa naistentautien polille, jossa ultrasivat tarkemmin ja sama tuulimunaraskauden epäilys. Sen lisäksi lääkäri pohti, onko mulla kohtu jotenkin poikkeava rakenteeltaan. Ensin epäili jotain kaksitorvista kohtua, että siinä olisi jotain väliseinämää. Erikoislääkäri oli kuitenkin erimieltä, mutta hänen mukaansa kohtu olisi jotenkin "kiertyneessä asennossa". En oo koskaan kuullut tällaisesta.

  Nyt tietenkin kauhistuttaa, mitä lisätutkimuksista huomenna löytyy ja onko kohtu todella rakenteeltaan jotenkin poikkeava. Ja voiko tässä olla syy kolmelle epäonnistuneelle raskaudelle.. Ihmetyttää myös, miten tätä ei ole kukaan aikaisemmin huomannut vaikka ultrattu niin monia kertoja. Onko muita vastaavanlaisessa tilanteessa olleita?
 2. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Selvisikö vielä mitään? Täällä on myös ollut keskustelua kohdun poikkeamista. Josko sieltä löytyisi jotain apua. :)
 3. _rosegold Tuttu foorumilla

  Kiitos, en löytänyt silloin yrityksistä huolimatta vastaavaa ketjua, mutta olihan se! :) eilinen, kolmas lääkäri oli eri mieltä kahden edellisen kanssa, ja hän epäili herttamaista kohtua.. Toki sanoi, että nyt raskauden aikana vaikea tutkia kun limakalvot ovat niin paksut. Joten tutkimukset varmaan jatkuvat, kunhan tämä keskenmeno on takana päin..

Jaa tämä sivu