Mä oon höyryttänyt kasvikset ja sitten sauvasekoittimella soseeks, vähän sillä keitinvedellä notkistanut ja sitten pakastanut jääpalamuoteissa.
Tällä hetkellä meillä syödään bataattia, porkkanaa, kesäkurpitsaa, parsakaalia, luumua, päärynää ja omenaa. Aloitettiin yhdellä jääpalamuotillisella, kaksi uutta makua viikossa.
Nyt menee jo 5 palaa vihanneksia "lounasaikaan" ja iltapäivällä 5 palaa hedelmää. Yleensä annan kahta tuttua makua kerralla tai sitten yhtä tuttua ja yhtä uutta.
Päärynä, omena ja luumu soseet oon tehny ite omasta sadosta, mutta jatkossa hedelmät purkista. Vihannekset teen jatkossakin ite kun on niin helppo.
Kun alkaa mennä isompia annoksia, niin pakastan ne silikonisessa muffinsivuoassa niin ei tartte enää niitten pikku jääpalamuottien kanssa kikkailla :)
Ennen tarjoilua saatan vähän maidolla notkistaa jos on kovin tönkköä :)