Törmäsin eilen just yhessä ohjeessa tekstin pätkään että jos kesäkurpitsa on ulkomainen niin parempi kuoria.
Katusutariina: Laitoin tummaa riisiä, mutta epäilen että se riisi jäi vähän epäkypsäks. Tai jos totta puhutaan, niin mä en oikein tie millasta se on noin muutenkin kun meillä syödään aika harvoin riisiä ja sekin on valkosta pikariisiä, joka on pehmeetä. (Koirien takia meillä on tota tummaa riisiä kun teen niille yrjölän puuroo välillä.)
Broileririsotto
1 broilerin rintapala
4 porkkanaa
pala palsternakkaa
4dl vettä
1dl tummaa riisiä
1dl pakastemaissia
Kuori porkkanat ja palsternakka. Pane broilerin rintapala ja kasvikset kiehumaan, keitä noin 10min. Lisää riisi joukkoon ja kypsennä n.20min. Lisää maissit ja anna niiden kiehahtaa.
Poista lihasta mahdolliset luut ja nahka. Voit hienontaa koko annoksen monitoimikoneessa tai lihan teholeikkurilla ja kasvikset sauvasekoittimella ja yhdistää sitten soseet.
(Sain tolla ohjeella ite reilu 3 pilttipurkillista, varmaan maissin kans tulis 4?)
Jostain täältä foorumilta tuo ohje on napattu, mutta jos tätä joskus uudelleen teen niin lisään kyllä noi riisit yhtä aikaa broilerin kanssa, tai jo aikasemminkin. Ja kanafilettä käytin, maissikin jäi lisäämättä kun sitä on valmiina kuutiona tuolla jo odottamassa. Nakkaan sit sulatusvaiheessa joukkoon. Jossei toi Nealle kelpaa nii koirat saa syödä [:D] Tosin siinä on sekin, että palsternakka ei oo pysyny sisällä niin enhän mä sit taas tie johtuuko se siitä riisistä vai siitä palsternakasta jos se tulee ylös [8|] No onneks on rautamaha-koira...