Keski-suomen mammat :)

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti Maiija, 4 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mira83 Ei muuta elämää Toukokuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Sitähän minäkin et joku muukin oli tammikuisista keski-Suomesta!! Tervetuloa uusille mukaan jutustelemaan!!
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. 9512aino Aloittelija

  Täällä kanssa yksi esikoista odottava nuori mamma! La olisi kanssa kesäkuun loppu puolella! Viikkoja taitaa olla just tasan 5! Oireina vain oikeastaan huimausta ja rinnat tosi arat! Tosin nyt tänään rintojen arkuus hävinyt kokonaan :eek:? Koko aamun panikoinu miksi ei ole enään kipeät..
 3. Willa Peruskäyttäjä

  Voi mää niin muistan ton alkuraskauden kun esikoinen tulossa ja panikoin jatkuvasti ihan kaikkea..tsemppiä siis sinne :joyful: mulla lopahti yhtäkkiä ihan kaikki oireet viikolla 10 siihen saakka oli kamalaa pahoinvointia ja rinnat tosi kipeät, sit meni muutama viikko että tuntui et en edes ole raskaana ja viikolla 14 tunsin outoa pulputusta ja lepatusta mahassa...vauvahan se sielläoli alkanut liikuskelemaan! Ei pidä siis olla huolissaa (tiedän että mahdotonta)...kaikilla oireet erilaisia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Overa86 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Mulla tuli Mannariinin ajatuksista ihan oma alkuraskaus mieleen, kun ei voinu kelleen kertoa ja oli ihan pakko päästä purkaan sitä jännitystä ja intoa johonkin :love017 nyt tuntuu että tää toisen odotus on mennyt ihan hullun nopeeta, nt-ultraa odottaessa aika oli pitkä mut loppu on menny ihan hujauksessa :eek: nyt siis täällä rv 25+2 :)
 5. Overa86 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Mulle tuli muuten just kutsu sinne synnytystapa-arvioon, se olis 5.1. :eek: Vähänkö jännää, tuntuu että aika suorastaan lentää :nailbiting: se on siis ihan kohta jo!
 6. Willa Peruskäyttäjä

  Täälläki aika mennyt supernopeeta! Enään n.3viikkoa laskettuun aikaan :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. KultaHippu Peruskäyttäjä Helmimammat 2017

  Täällä yksi melkein jkl. Laskettuaika helmikuussa, esikoista odotetaan. :) Ja Ikää on melkein 28.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Mira83 Ei muuta elämää Toukokuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Onnittelut täysiaikaisuudesta! Onkos teillä esikoinen kyseessä vai löytyykö jo isosisaruksia? Ootko jo sairaalakassia pakannu?
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. vauvakuume ♡ Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018 Kesämammat 2016

  Täällä myös yksi nuoriäiti Jyväskylästä! :hello

  Meidän esikoispoika keskiviikkona 4,5kk :Heartred :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. Willa Peruskäyttäjä

  Esikoinen tulossa ja sairaalakassi pakattuna..pään sisällä :hilarious: pitäisköhän asialle tehä jotain? Nyt ylivoimaisesti parasta tekemistä on sohva ja netflix!!
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. 9512aino Aloittelija

  Täällä maataan sängyn pohjalla.. huimaus ottanu niin pahasti vallan, että ei pysty muutakun makaamaan vaan :sad001 tänään tarkotus ois mennä lääkärillä käymään jos jotain selkoo tulis.. niin hurjaa tämä huimaus kyllä on, että vaikee uskoo tän johtuvan verenpaineista jne.
 12. vauvakuume ♡ Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018 Kesämammat 2016

  Willa suosittelen pakkaamaan, koskaan ei voi tietää milloin pitää lähteä! :):woot:


  9512aino voisko sulla olla mahdollisesti asentohuimausta? En osaa kuvitellakkaan miten kauhia se on, mutta siinähän ei auta mikään muu kun joku tietty asento missä on hyvä olla :sorry:
 13. 9512aino Aloittelija

  Joo mulla on todettu se viime keväänä.. käyny kaikki mahdolliset pelot ja kauhun kuvat päässäni läpi tän huimauksen takia.. mutta huolettaa vaan se kun tasan viikko sit oli samanlainen kauhee huimaus kohtaus kesti n. 2 päivää ja nyt tuli taas.. voiko se näin useesti tulla? Ja voiko raskaus pahentaa vielä sitä? Yleensä tulee aina kerran tai kaksi vuodessa semmonen pahempi huimaus kohtaus :/
 14. vauvakuume ♡ Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018 Kesämammat 2016

  Ai sulla on ihan todettu se. Uskoisin että raskaus voi hyvinkin vaikuttaa siihen että tulee herkemmin, vaikuttaahan se muutenkin herkästi verenpaineisiin milloin suuntaan jos toiseen ja niin moneen muuhunkin asiaan. Vielä jos on hempparit matalalla yms. Tosi kurja, toivottavasti helpottaa eikä enää tulisi loppuraskaudessa! :sorry:
 15. 9512aino Aloittelija

  Joo toivon, että tää olo alkais tästä jo paranemaan niin pääsis takas arkisiin asioihin ja töihin.. mutta kohta lääkäriin ja sitten katotaan mitä siellä sanotaan! Takaraivoa kyllä jomottaa aika ikävästi, että voi tuo huono niskakin tehdä kepposensa. Kuhan masussa vaan olisi kaikki kunnossa :Heartred
 16. vauvakuume ♡ Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018 Kesämammat 2016

  Mitä sä teet ammatiksesi 9512aino? :) Mitäs lääkäri muuten tiesi kertoa ja onko yhtään helpottanut?
 17. niemja Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Marrasäidit 2020 Helmimammat 2017

  Täälä kans ilmottautuu keski-suomesta yks odottaja! Oon Jyväskylän vieruskunnasta, esikoinen täytti viimeviikolla vuoden ja nyt raskaana 24+2, helmikuus LA :) Ite oon 25v.
  Nyt oon sairaslomalla supistuksista, supistellu jo rv15 asti mutta nyt vasta hain sairaslomaa. Ei onneks oo tehny supistukset mitää muutoksia ja esikoisestaki alkoi joskus täs rv24 supistukset ja muutoksia alkoi tulla rv30 paikkeilla.

  Willalla sielä jännät paikat edessä!
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. 9512aino Aloittelija

  @vauvakuume mä teen matkailu alan hommia tällä hetkellä majotus puolella! Ja lääkärissä sanottiin, että kylläpä se taitaa olla sitä asento huimausta :sad001 ei vaan osanu sanoo, että miks se on nyt tullu jo näin useesti viikon sisään. Oli myös toissapäivänä vähän kuumetta, mutta onneks nyt tänään jo vointi parempi! :) Jospa sitä pian taas pääsis töihin ja takas arkeen!
 19. niemja Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Marrasäidit 2020 Helmimammat 2017

  Paranemisia 9512aino!
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Nonni Ihastunut foorumiin Tammimammat 2017

  Täällä kans yks jyväskylästä. La tammikuussa. :) Toista poikaa odotellaan! Mä en oo hirveesti näihin julkisiin kirjotellu mut piti nyt tänne kuitenki ilmottautua. :D
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu