Kertooko sormustesti lapsen sukupuolen?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 10 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Perinteisesti on uskottu että sormustestillä voi selvittää lapsen sukupuolen. Nykyisinkin moni on tainnut sitä vähintään leikillään kokeilla. Ohjeet siihen löytyy täältä. Oletko sinä kokeillut? Mitä testi näytti? Olisi mielenkiintoista myös kuulla lopputulos. :)

  En muista enää kokeilinko sitä esikoista odottaessa. Ehkä palaan asiaan, jos saadaan toinen. Noin periaatteessa se ei ehkä ole ihan niin huuhaata kuin voisi kuvitella. Kenties tiedämme alitajunnassa kumpi on tulossa ja alitajunta vaikuttaa käden liikkeeseen niin että se kertoo sen.
 2. Ulkosuomalainen Tuttu foorumilla

  Olen kokeillut jo kauan ennen kun edes lapset olivat suunnitelmissa.
  Testi yllättäen kyllä pitänyt paikkansa kaikkien viiden kohdalla.
  Samoin nyt kun tyttäreni on raskaana ( hän ei ollut kuullutkaan moisesta testistä) tein hänelle ja kyllä se jälleen kerran piti paikkansa ( ainankin ultraäänen mukaan) vaikka tytär oli aivan varma siitä että odottaa poikaa, mutta tyttö sieltä on tulossa.
  Testi piti paikkaansa myös mieheni kohdalla :)
  Joten en sitä ainankaan näin pidä aivan huuhaana.
 3. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Mahan päällä tehtävän testin tein esikoisesta. Väitti tytöksi, oli poika. Tämän perusteella en usko :grin Ehkä tässäkin raskaudessa kokeilen jossain kohtaa.
 4. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Näytti keväällä että esikoinen tyttö, seuraava tyttö. Esikoinen osui oikeaan, tulevan vauvan sukupuoli saattaa selvitä maanantaina.
 5. Dissoäiti Peruskäyttäjä

  Tein sormustestin odotusaikana ja ihan oikein se näytti. :) Tiedä häntä oliko vain sattumaa vai olisiko siinä jotain perää.
 6. Mrs. Brisby Aloittelija

  Äitini teki minulle sormustestin juhannusaattona ollessani 15-vuotta. Testin mukaan olisin saanut kaksi poikaa. Sitten 10-vuotta myöhemmin sain esikoiseni ja poika tuli.:Heartblue Ajattelin, että voiko tämä olla totta! Sitten aloin odottamaan 9 vuotta vuotta myöhemmin toista lastani. Olin varma, että odottaisin jälleen poikaa. Ultrassa saatiin kuitenkin tietää, että pienoinen tyttönen on tulossa.:Heartpink En ollut pettynyt, pöllämystynyt pikemminkin. Olin pitänyt niin varmana, että toinen poika sieltä tulisi. Äidilläni oli ennustajan virkaa kuitenkin, en tiedä yhtään ennustusta mikä olisi mennyt äidiltäni pieleen.

  Jokatapauksessa, minun kohdallani sormustesti ei pitänyt kuin puoliksi paikkaansa. laughing7
 7. Christine Aloittelija

  Itse olen tässä raskaudessa tehnyt sormustestin ja poikaa näytti. Kävin yksityisellä ultrassa rv17+ ja ei näyttänyt sukupuoltaan (jalat yhdessä tiukasti), ultraaja oli sitä mieltä ettei poikaan viittaavaa näy kun oli vilauttelevinaan paikkoja. Aloin uskomaan kovasti että kolmas tyttö tulee. Sormustestiä kokeilin vielä masun päällä ja poikaa sinnikkäästi vaan näytti. Rakenneultrassa olikin sitten selkeä poika :rolleyes:
 8. Liirumlaarum Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020

  Poikaa näytti sormus mahanpäältä kokeiltuna. Rakenneultrassa saatiin ehkä poika veikkaus :D Ensi maanantaina ultrataan taas nii katsotaan jokos saataisiin tietää varmemmin :)
 9. Liirumlaarum Rakastunut foorumiin Helmiäidit 2020

  Ultra tänään taas ja sukupuoleen saatiin varmistus :) Kuulemma niin selvä poika, että erehtyä ei voi :Heartblue:grin Ja sormus siis näytti poikaa aina kun kokeilin :)
 10. Piitula79 Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Sormustestin tein ja se kyllä niin voimakkaasti meni edestakaisin tehden liikettä päästä varpaisiin päin, että kyllä se poikaa vaikuttaisi veikkaavan.

  Kiinalaisen raskauskalenterin mukaan olisi myös poika. Saapa nähdä miten käy :wideyed:
 11. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tein nyt pitkästä aikaa testin.

  Mahan päältä näyttää poikaa, ultrassa on annettu poikalupaus :)

  Ranteen päältä näyttää ensin kolmea tyttöä, sitten poikaa. Sen jälkeenkin näyttäisi vielä poikaa, en ole varma. Neljä todettua raskautta minulla onkin ollut, näyttäisi senkin puolesta oikein kun kolmesta ekasta on yksi tyttö :)

Jaa tämä sivu