Kehityskeskustelu

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2017' aloitti HoosiAnna, 14 joulu 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Martta:) Ihastunut foorumiin Lokamammat 2017

  Jännityksellä odotetaan meidän potkupyörää tulevaksi :D pitää sit laitaa kommenttia miten alkaa sujua.
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Barbieq Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Pari paikallista mammaa oli hankkineet omille muksuilleen Prismasta pienen potkypyörän, jossa jalat yltää maahan vaikka pituutta ei ole edes 80cm. Hintaa oli ollut 35€. Vähän tässä aloin miettimään, että pitäiskö täksi kesäksi hankkia sellanen, vaikka ens kesäks olis sitten toinen pyörä odottamassa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Nyt kun näitä tässä lueskelee, niin tulee kyllä itsellekin mieleen, että voiskohan semmoisen potkupyörän hankkia jo nyt meillekin pojalle :D Tuo Plaston muovimopo on jotenkin hankalan mallinen ainakin meidän pojalle, kun jalat paukkuu takarenkaisiin, jos yrittää mennä eteen päin sillä, pakittaa kyllä osaa ja se sujuukin paremmin.
 4. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Jos ei ole rahasta kiinni, niin ei siitä haittaakaan ole jos tänä kesänä jo potkupyörällä ajelee. Jos ajattelee pyöräilyä koko elämän mittaisena asiana, niin kolmikymppiselle työmatkapyöräilijälle on tuskin mitään väliä oppiko pyöräilyn taidon 4v vai 7v. Ja eikä silläkään ole väliä onko taito harjoiteltu potkupyörällä vai perinteisemmin apupyörillä.
  Meillä toi pirren pyörä on nyt hankittu, koska se huusi aina kuin teuraalle menevä sika kun isoveli otti pyörän esiin. Ja tiedän että pirre ylettää meidän olemassa olevien pyörien polkimille vasta ensi kesänä, ehkä jopa vasta syksyllä, koska on niin paljon pienempi kuin muut lapset saman ikäisenä.

  Mutta siis mua ei kyllä kaduta yhtään ostos enkä koe, että potkuttelu olisi haitaksi. Toisaalta ei oltais pyörää myöskään hankittu ellei isoveljen matkiminen olis niin tärkeää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Meillekkin taitaa tänä kesänä tulla sellainen potkupyörä kun mummi haluaa ostaa :) ihan kiva, en sellasta edes viitsinyt ehdottaa kun ollaan jo niin paljon saatu, mutta hää ehdottikin itse..
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu