Käsityörinki

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Maim, 31 tammi 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maim Vieras

  viirukhan..ovat tosi kivat ja hienot.

  itse en ole jaksanut tehdä mitään käsitöitä nyt vähään aikaan. ei ole ollut edes inspistä.
  toivotaan et kohta taas puikot heiluu [:)]
 2. kariina Peruskäyttäjä

  Nuihin kestovaippoihin kannattaa käydä kirjastosta Suuri Käsityökerho- lehti 2/10. Siinä oli aika hyvän mallinen vaippa josta on helppo muokata mieleisensä. Muitakin lasten vaatteita oli jonin verran. Itse en vain pitänyt varsinkaan housujen mallista, mutta joku muu siitä todennäköisesti pitää. Ajattelin itsekkin niitä vaippoja ainakin ommella, kunhan pääsen kangaskauppaan, jossa on vähän valinnan varaa. Netistäkin olen jo katsellut, mutta varsinkin pul-kankaita tuntuu olevan aika vähän myynnissä siellä.

  Muita käsitöitä ihan kesävauvaa ajatellen on ohuesta villalangasta (Novitan marjalangat, en nyt muista oikeaa nimeä) neulottu takki. Illat on kuitenkin viileämpiä ainakin näillä leveysasteilla, niin käyttöäkin löytyy. Ohut villapeitto myös vaunuihin tekeillä Tico-ticosta. Muitakin on suunnitteilla ihan talvenkin varalle. Ompelemaankin alan todennäköisesti sitten, kun sinne kangaskauppaan pääsen.
 3. mammali Tuttu foorumilla

  Ihan huippu idea Viirukhan!! Pakko kokeilla heti. Mulla on 10 virkkuukoukku testaan sillä. oon Artesaani ompelija ja tein edellisele lapselle kaikkea ihanaa... yritän laittaa kuvia jossain vaiheessa kunhan saan niitä koneelle.
 4. barn Uusi käyttäjä

  http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b11&d_id=15&lang=fi

  Tällaisen kastemekon ajattelin tässä ennen lokakuun alkua saada aikaiseksi, kun suvussa ei perintökastemekkoa vielä ole :)

  Tuolta löytyy muitakin hyviä neulehjeita vauvoille.
 5. miiuhoo Ihastunut foorumiin

  Kaunis. Tuostahan on hyvä vaikka tehdä sellainen [;)]
 6. Riinu Tuttu foorumilla

  Joku tais kysellä niitä virkattuja pehmoleluja?

  Täällä http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=30&lang=fi on muutama.
  Itse aloitin tekemään tota kilpparia, tosin vähän omalla sävellyksellä. Pitäs vielä saada tehdyksi pää ja jalat ja toi häntä ja sit yhdistellä osat ja täyttää [:)].

Jaa tämä sivu