Jo joutuvi Joulu...

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2013' aloitti Bettie, 4 loka 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Ei meilläkään pojalle maistunut jouluruoka sitten yhtään enkä ihmettele, itse vihaan myös kaikkia jouluisia ruokia. Tein pojalle sitten spaghettia ja jauhelihakastiketta fetajuustolla kun siitä hän tykkää ^^
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Meillä joulu oltiin kotona. Tyyne tykkäs kovasti jouluruoista, mut esikko ei tykänny porkkanalaatikosta (on nyt viime aikoina päättänyt että porkkana on pahaa, vaikka on aina siitä tykännyt). Lahjoja oli vähemmän kuin aiempina vuosina, ja paljon tuli sellaisia yhteisiä leluja/tavaroita. Yhteisenä saivat esim. fisher pricen little people-maatilan ja hiuspompula/somiste-kassin. Kumpikin sai hieman vaatteita. Esikko sai papukaija-käsinuken (ja papukaija oli ainoa mitä toivoi itelleen) ja lisäks brion junarataan lisäosia ja uuden junan. Tyyne sai sellasen plaston perinteisen leikkijunan, missä neljä perävaunua mukana ja sitten kylpyleluja.

  Ainoa mikä todella jäi harmittamaan oli se, että esikon kummitäti (molempien tyttöjen täti) ei tuonut mitään mitä toivottiin. Ja lahjoista selvästi näki et ne oli häthätää ostettu ja yhtään ei ollu ajatellu mitä tuo. Esikko sai pahvisivuisia kirjoja (paremmin ois sopinu Tyynelle) ja Tyyne sai soivan virtahepolelun (ja meillä on vastaavanlainen ennestään). Lisäks tuli angry birds star wars hahmoja, niitä possuja, joita ei tunnista possuiks edes :sad001 Oon tosi pettyny, kun ei voi yhtään vaivata päätään. En tiiä johtuuko tää sit siitä et hän sai uuden kummitytön (joka kuuluu kirkkoon toisin ku meiän lapset). Mut ois sit ennemmin ollu tuomatta mitään kuin että tuo jotain mitä sattuu käteen löytymään. Ja me kun toivottiin esikolle harjotteluluistimia (ei edes olis tarvinnu olla uudet) ja Tyynelle unihaalareita.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Tuli vaa sellanen tunne et ei olis ostanu mitään meiän tytöille, ellen olis kysyny koska on tulos meille hakemaan oman tyttönsä lahjaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. polkulainen Peruskäyttäjä

  Ei kelvanneet laatikot pienelle miehelle. Sen sijaan pasteijat ja luumutortut maistuvat! :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meillä Santtu sai koko joulun suoraan tankista otetusta lehmänmaidosta tehtyä perunalaatikkoa. Ai, että kun tykkäs siitä! :) Eikä muuten oo tullut oireen oiretta. :wink Muita laatikoita ei voinut antaa, kun niissä on kananmunaa, enkä sit kuitenkaan sitä uskaltanut kokeilla samaan syssyyn. Söi myös hirveesti rusinoita ja semmosia kuivattuja hedelmiä mitä mun vanhemmilla on joka joulu tarjolla. Niissäkin oli pari uutta makua: ananas ja papaija.
  • Tykkää Tykkää x 4
 6. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Tosi hienoa Suvii että teillä on noin paljon edistytty ruoka-asioissa! Myös meidän tyttö syö monipuolisesti tätä nykyä, ainoastaan ummettavia ruoka-aineita vältetään :) Tyttö tykkää tosi paljon kuivatuista hedelmistä ja rusinoista. Niitä saakin aina omaksi herkuksi kun isosiskolle annetaan karkkia ja täydestä menee!

  Oikein hyvää uutta vuotta kaikille elomammoille!
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Kiitos samoin Orvokki ja kaikille muillekin parempaa uutta vuotta 2015! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Juu paitsi nyt sitten reagoi tuohon apteekin korvikkeeseen! Meni maha aivan kuralle, eikä suostunut syömään pariin päivään kuin puuroa. Nyt sitten ollaan oltu neljättä päivää ilman sitä ja alkaa maha olla jotenkin kunnossa. Kauramaitoo hain tänään ja ens viikolla soittoo lääkärille, että jokos sitä oikeeta maitoa sais muutenkin alkaa kokeilla.

  Kiva, että teilläkin on ruokavalio monipuolinen! Onko maha muuten pysynyt kunnossa? :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 9. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Voi kurjuus, mitenhän se maito nyt yhtäkkiä mahan pistää noin huonoksi? Toivottavasti teidän pojalle sopisi ihan tavallinen maito, niin ei teidän tarvitsisi enää kalliita korvikkeita ostaa. Meidän tytön vatsalle ei oikein sovi tavallinen maito ja mentiinkin pitkälle yli vuoden korvikkeilla ja vähän jo tuskailinkin sen asian suhteen. Meille kuitenkin suositeltiin yhtä juniorimaitoa ja se on onneksi sopinut ja päästiin siitä korvikkeestakin viikko sitten kokonaan eroon :)

  Tytöllä on nyt maha toiminut hyvin, voi jopa sanoa että hänen kanssaan vietetään tätä nykyä aika normaalia elämää. Ummetuslääkkeitä syö säännöllisesti ja kaikkia vatsaa kovettavia ruoka-aineita vältetään mutta muuten sitten syökin kaikkea ihan monipuolisesti ja hyvällä ruokahalulla. Tyttö on ollut aika pienen kokoinen, mutta nyt huomaa että on saanut vähän lihaakin luiden ympärille :) tosin aika lyhyen läntä hän vielä on. Kovasti odottelen 1,5 vuotis neuvolaa juuri tuon kasvun kehityksen vuoksi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Niin ja pikaisia paranemisia pojan masulle! Onko teillä muuten mennyt kaikki hyvin?
 11. Jolanda Rakastunut foorumiin Syysmammat 2016

  Ei meilläkään neidille maistuneet joulupöydästä laatikot, veikkaan että olivat liian mausteisia, mutta kinkku oli mieleistä ja varsinkin sinappi. Sinapissa olikin sitten joku allergisoiva ainesosa, ehkä cayanne-pippuri, josta tuli lievää punotusta kasvoille. Itse tein laatikot ilman kanamunaa ja maitoa sekä ilman suolaa. Oli muutama erikoisruokavalio, Mausteiden käyttöä saa kyllä harjoitella :) vielä.

  Kivoja lahjoja sai neiti, mutta parhaat lahjat olivat rusinapaketti ja villasukat, muut eivät kauheasti kiinnostaneet :D Sukat piti heti laittaa jalkaan ja hyppiä iloisesti ne jalassa, rusinat piti syödä heti :) Muita lahjoja onkin jälkeenpäin ihmetelty kotosalla.

  Kuulostaa lupaavalta, että kypsennetty käsittelemätön lehmän maito sopii Santulle. Meilläkin testaillaan kohta allergioita.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Kaikki on muuten ihan ok. Sydämen osalta asiat niinkuin ennenkin. Seuraava kontrolli tosin vasta maaliskuussa, että tässä tuli nyt sitten se ensimmäinen puolen vuoden väli. Ihmeen hyvältä on tuntunut, eikä ollenkaan siltä, että olisi tarvinnut kertaakaan soitella päivystykseen sydämen takia. Onneksi. :Heartred

  Nyt sitten jännäillään torstain np-ultraa... Pelottaa ja jännittää, mutta toisaalta sitä odottaa niin kovin. :think005
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu