Itsetehtyä vauvalle

Terkku2

Näppärä viestien naputtelija
Kesäkuun äidit 2019
Joo ja hyviä kaavavinkkejä otetaan myös vastaan! Paapiin kirja löytyy ja mm. Jujunan kaavoilla oon tehnyt esikoiselle, mutta vauvalle en oo koskaan ommellut :angelic:
 

Nyyti Nyytiäinen

Puuhakas puhuja
Kesäkuun äidit 2019
Osaisin varmaan neuloa sukat ja tumput vauvalle. :grin Ompelukone kyllä löytyy ja intoa ois ainakin yrittää. :) Viimeksi oon kyllä ommellu joskus yläasteella. Viime vuonna innostuin tytöille tekemään villasukat ja esikoiselle lapaset. :)
 

saini

Asioista perillä oleva
Joulukuunmammat 2015
Syysmammat 2017
Heinäkuun äidit 2019
Mä tykkään hallonsmulanin kaavoista eniten. Ainakin vauvakoossa. Ja sieltä löytyny myös ihan pienen koon kaavojakin hyvin. Ja mitoituksesta oon tykänny. Baggydress ehdoton suosikki :Heartred Paapiin kirjan kietaisubody oli hyvä myös vastasyntyneelle :)
 

saini

Asioista perillä oleva
Joulukuunmammat 2015
Syysmammat 2017
Heinäkuun äidit 2019
Jokaiselle lapselle olen raskausaikana tehny vaunupeiton. Kahdelle ensimmäiselle virkkasin ne ja kolmannelle ompelin :) neljännellekin varmaan ompelen :)
 

BellaMama

Näppärä viestien naputtelija
Itse liputan kanssa hallonsmulanin puolesta, ne on sopinut meidän kaposille lapsille :) meillä jujunan vauvakoon vaatteet oli järkyttävän isoja säkkejä päällä vaikka samaa kokoa kun muut vaatteet. OB on myös todella leveitä.

Itse olen ommellut jemmaan pieniä vauvavaatteita tytölle, ja kuopukselle piti kaikki ommella kavennettuna 44cm koossa kun se oli niin pieni syntyessään.
 

Kitina

Näppärä viestien naputtelija
Kesäkuun äidit 2019
Minäkin ompelen mutta saumuri on nyt ex-anopilla. Nyt olen neulonut. Teen suvun isommille lapsille heijastinlangasta kissapipot ja vauvalle pitkiä villasukkia, tumppuja ja lakin.
 

niemja

Luottohahmo langoilla
Helmimammat 2017
Kesäkuun äidit 2019
8607ccc3742b5ddbbcc33ca2174df265


En vaan voinu vastustaa kun itteltä jäi pieni pala kangasta, kaks 62cm bodya ja headwrap :Heartred toinen body frillahihoilla ja toinen rusettiselällä, nepit puuttuu. Kunhan vaan tulis tyttö :D
 

Muh

Oman äänensä löytänyt
Kesäkuun äidit 2019
Olen yrittänyt virkata vauvalle hatun, tossut ja peiton. Jotenkin ihmeellisesti ne meni kaikki pieleen ja mulla palo käämi. Nyt en ole pariin kuukauteen virkkaillut ja alkaa olla fiilis, että voisin vielä koittaa peiton kanssa uudelleen :grin

Edit. Hups, huijasin! Sain yhden hassun näköisen tuttinauhan tehtyä :p
 
Top