Imetys

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2015' aloitti Kolibri, 5 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. IceQueen Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2016 Lokamammat 2018

  Miunkii oli tarkotus mennä imetyksessä pojan ehdoilla mut nyt raskauden myötä imetys on alkanu sattua. Tuo toinen tissi on myös ollu aika kovilla tän vuoden kun toinen lopetti toimintansa vuoden vaihteessa, senkii takia haluisin lopettaa etten ois nii toispuolinen :grin Ja vielä se kun haluisin et tissit saa hetken levähtää ennen seuraavan imetettävän syntymää. Onneks tosiaan poika ite näyttää hieman vähentäneen tissin pyytämistä ni ehkä tää tästä.
 2. pikkis80 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä oli viimeinen imetys aamuyön imetys, koska se oli vaikein jättää pois. Lopetuksen jälkeen aamut aikaistui hetkeksi, kun piti sitten lähteä puuron keittoon. Iltapuuron öljylisä saattoi sitten auttaa ja aamut taas vähän myöhästyi, mutta oisivat saattaneet muutenkin ehkä.
 3. Indie Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  IceQueen, juuri näin; lapsen, mutta myös äidin ehdoilla. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. KoBe Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2015

  Meillä imetys loppui aika tarkkaan vuosi sitten. Nyt kun imetän ja pumppaan maitoa, poika on ollut todella kiinnostunut hommasta. Olen yhtäkkiä ihan iloinen, ettei puhu vielä. Jos olis tissitellyt itse koko ajan, niin ei ihmettelis asiaa varmaan näin, mutta nyt tosiaan tulee osoittelemaan pumppua ja rintaa ym.
 5. IceQueen Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2016 Lokamammat 2018

  Noniin tästä tää alkaa aamuyön imetyksen lopettelu... Yritys... Nyt on melkein kolme viikkoa menty vaan kahella imetyksellä kun väheni rajusti raskauden alkamisen jälkeen. Imetän illalla ennen nukkumaan käyntiä ja aamulla kerran 5-7 välillä, nukkumaan käydään 22 jälkeen ja herätään 9 aikoja. Tänään alko tissin perään huutelu jo neljän jälkeen mikä on ihan liian aikasin ni päätin sit laittaa hanat kiinni pari päivää aiottua aikasemmin. Ylös noustiin 7.30 kun en enää jaksanu käyä kippaamassa jätkää unille 5-20min välein. Taitaa tän päivän rytmi mennä pilalle mut niinhän se oli odotettavissa kun tähän projektiin joskus vaan jaksan lähtee.
 6. IceQueen Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2016 Lokamammat 2018

  Uskallankohan sanoo tätä ääneen... Tänään oli kolmas aamu kun maitohanat pysy kiinni. Eka aamu herättiin 1,5 tuntia normaalia aikasemmin kun huutelu ei meinannu millään loppua. Eilen sai taas joskus 5-7.30 välillä käyä aika monta kertaa kippaamassa pojan takasi makuulleen nukkumaan mut nukku kuitenkii sit lopulta sinne ysiin asti. Tänään taisin vaan kaks (!) kertaa käyä huutavan lapsen kippaa unille, en ainakaa muista enempää. Haikein mielin imetystä lopettelen kun poika vielä haluis jatkaa :sad001 mut kyllä se on meiän molempien yöuniin vaikuttanu, jos tässä nyt alettais nukkuu pidempää pätkää heräämättä. Nyt tuo jäljellä oleva iltaimetys ei oo pariin päivään enää sattunu ni mietin et oisko se raskauden myötä alkanu imetyskipu helpottanu silti jos oisin jatkanu entiseen malliin 5+x/vrk.

  Oliko täällä vielä imettäviä jälellä? Monta kertaa vuorokaudessa imetätte nyt kun lapsi on 1v3kk-4kk?
 7. NiBaBa Tuttu foorumilla

  Monta.. :D no eivaan, öö hmm 6-8 varmaan keskimääriin. Vaihtelee hirveesti. Työpäivinä 4-6 kertaa :)
 8. Kylosaurus Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Yleensä joka aterian jälkeen ja ennen unia vielä imetän, poika haluis useamminkin.
  Nyt ollaa koht kaks viikkoo oltu ilman yöimetystä. Viiden mais aikaisintaan saa tissii.
  Mä oisin niin valmis lopettaa tän. Varsinki nyt, ku on ollu kuuma. Mut mennää nyt pikkuhiljaa. Eka yöt sujumaan, sit päivätissittelyt pois jne.
  Pojalle tosi tärkeetä vielä.
 9. Indie Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Mä imetän kerran päivässä, ennen päiväunia. Sillon poika juo yleensä tosi hartaasti ja rauhallisesti. Muuten ei kyllä tissiä pyydäkään. Tällä tahdilla voidaan jatkaa niin kauan, kun se hyvältä tuntuu. :)
 10. pikku muru Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Mä imetän myös vielä, se on neidille niin tärkeää ja toivon lapsentahtista lopetusta, kun sen aika on. Meillä tissitellään lähinnä klo 18-8 välillä, päivällä jos ollaan kotona pyytää ennen päiväunia. Yhteensä imetyksiä on varmaan sellainen +-6 kertaa.
 11. Kylosaurus Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Me vähennettiin nyt reilusti imetyskertoja, neuvolalääkärin kehotuksesta. Eli ruokaa pitäis mennä enemmän, jäbä jättäny aina maitovaran ruualla...
  Ekana päivänä annoin rintaa vaan ennen unia. Seuraavana päivänä aamuviideltä ja illalla. Nyt on menty sit pelkällä aamuviiden tissillä. Poika kiipee välillä syliin ja pyytää tissiä, mut sit vaan halitaan ja poika jatkaa touhujaan. Kerjäyskerratkin on vähentyny reilusti.
  Oma keho on myös tottunu tosi nopeesti tähän rytmiin, vaik niitä imetyskertoja oli tätä ennen tosi monta päivässä.
  Nyt mennään viel viikko tällä yhdellä imetyksellä ja sit yritetään jättää sekin pois. Aamuyöt ei o vaan niitä parhaita hetkiä itsekurille. :D

Jaa tämä sivu