Imettäjät

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2016' aloitti Vius, 1 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pyllerö80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Mä oon säästyny tulehduksilta täysin. Mut joo, täällä todellakin tissitellään vielä ja oikein urakalla. Yölläkin vielä kerran, pari. Aina unille tissiä ja tosiaan nyt päivällä muutenki tulee ruinaan hörppyä :D jostain luin, et vuoden iässä ois tiheenimunkausi.. en sit tiä, mut meil on ainaki :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Hemppa87 Tuttu foorumilla Kesäkuiset 2021 Maaliskuun äidit 2019

  Imetän edelleen illalla ja yöllä, poika 1 v 2 kk. Päivät menee töissä niin siinä on sellainen 9-10 tunnin tauko. Tulehduksia ei onneksi ole ollut, alkuun oli töiden jälkeen rinnat melko täynnä ja hyvä jotta liiveihin mahduin mutta nyt jo tasaantunut tuotanto.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Meillä väheni yöllä yksi imetyskerta mikä on ollu positiivista ku nyt pystyy tekemään niin että about 5-7h unien jälkeen haen pojan vaan viereen :)
 4. Vius Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Täällä tissitellään ahkerasti, oisko sen viis kertaa päivässä :D
  Meilläkin poju ruvennu välillä jyrsimään rintaa imiessään. Tosi ikävän tuntusta. Yritän aina irrottaa ja ottaa uuden otteen mutta joskus se on vain jyrsimäpäällä. Onneks ei oo vielä haavoja tullu.
  Tsemppiä tulehdusten kanssa :/ luulin et ne on niitä imetyksen alkuajan vaivoja
 5. lumitukka Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Meillä äidinmaito on edelleen yksi lempiruuista. Syö kaikkea muuta vaihtelevasti. Välillä tuntuu, että silloin uppoaa parhaiten, kun kattelee muuta/touhuaa jotain. Yöllä menee viel 2-3 krt maitoa, vähän on ollut mielessä vähennellä ja lopetella seuraavien kk aikana.
 6. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Mie ajattelin lopettaa mut näemmä meillä loppuu kohta syöminen.. Tekee taas hampaita ja siis oikeasti koko tän pienen pojan elämän aikana meillä on ollu ehkä vajaa 5kk ilman sitä penteleen hampaiden tekoa.. Nytkin tekee kolmea poskihammasta samaan aikaan ja nukkui kolmet päikkärit tissillä
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. ALotta Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Joulumammat 2016

  Meillä käydään edelleen rinnalla päivin ja öin. Selvittiin myös mun sairaalareissusta (5yötä) ja eka mitä taapero teki kotiin palatessa oli sohvan taputtaminen ja tiukka käsky; tisshi!

  Ei olla lopettamassa, kun muuta maitoa ei ole. Lehmänmaito ei sovi ja kasvimaidoista kieltäytyy. Sais kalsiumia muualtakin mut ei nyt äidin voimavarat riitä tarkkaan ruokavalioon, tähän maidottomaan on jo tottunut. Ja tuntuu tissi olevan vielä todella tärkeä
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. KIIAMARIA Rakastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Joulumammat 2016 Tammikuunmammat 2016

  Meillä käydään 2-3krt tissillä vuorokaudessa. :)
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu