Ikuiset ruokakysymykset

Heippa! Jos nyt olen oikeaa informaatiota saanut, niin ilmeisesti pestossa käytetään yleensä pastöroimatonta juustoa, mikä on listeriariski. En tiedä löytyykö odottajille sopivia pestoja valmiina, mutta pestohan on melko simppeli tehdä! :happy:
 
Oho itse oon syönyt ihan suoraan purkisrakin kun en oo yhtään ajatellut, mut ainakin jos lisää peston pastaan ja jatkaa vielä muutaman minuutin ruuan kypsentämistä, niin ei pitäis ainakaan tulla mitään. Mä oon huomannut et oikeesti noita rajoitteita on aika paljon. Varsinkin ravintolassa käynti on vaikeaa kun kaikessa tuntuu olevan jotakin. Vahingossa on kyllä tullut syötyä sitten monia juttuja, mitä ei pitäisi. Onneksi en oo ihan yhtä hysteerinen odottaja toisen kohdalla, niin oon onnistunut vaan ohittamaan nuo tilanteet silleen että "Hups vaan".
 
Pestoahan voi tehdä itse ilman juustoakin, jolloin listeriavaaraa ei ole ollenkaan. Juuston tilalla voi käyttää vaikka auringonkukansiemeniä tai liotettuja (cashew-)pähkinöitä :p
 
Takaisin
Top