Hyviä kokemuksia Maskusta, kellään??

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Lavinia, 3 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lavinia Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Joudutaan homeongelman takia uusimaan lähes kaikki huonekalut. Sohva, ruokaryhmä, tv-taso, nojatuoli ja hyvä(??) työtuoli ja laverisohva on tilattu Maskusta, toimitus suoraan uuteen kotiin aikaisintaan joulukuun alussa.

  Nyt sitten näitä Masku-kokemuksia lukeneena kaduttaa ihan valtavasti, näyttää siltä että jos toimitusajat ei veny kuukausia tai tuote sisällä väärän kalusteen jalkoja tai ruuveja tahi ole jopa naarmuuntunut tai muutoin rikki, on käynyt todella hyvä säkä! :sad001 Haluaisin kuulla jos kenelläkään olisi mitään hyviä kokemuksia noiden kalusteista? Entä oliko toimitusaika se mitä luvattiin? Mietin jo kaupan purkua, eivät vielä ole siis laittaneet mitään toimitettavaksi, mutta menisikö silti joku sopimusrikkomus-maksu..
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 3 marras 2019
 2. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Sänky tuli joskus Maskusta. Toimitusviivästymää oli kyllä, yli viikolla sovitusta. Saatiin tosin tästä hyvityksenä petarista hyvä alennus. Muuten ei ollut huomauttamista ja muistaakseni toista isompaa asiointia en ole tehnyt. Ei kuitenkaan jäänyt kovin huonoa vaikutelmaa, Jyskistä jos kysyttäisiin niin olisi enemmän kommenttia tähän aiheeseen, mutta se on jo eri juttu... :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Olen ostanut joskus Maskusta, en muista mitä, mutta muistaisin jos olisi ongelmia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Talvitintti Addikti Toukomammat 2017

  Me ostettiin 2015 ruokaryhmä ja sänky Maskusta. Ruokailuryhmän kanssa ei ollu mitään ongelmia, tuli kotiinkuljetuksella ajallaan ja kaikki oli ehjänä. Mut sitten sänky, sen kuljetuksessa/saapumisessa oli ongelmia. Ei tullut silloin kun piti tulla, ja mies soitti sen verran äkäisen puhelun että hyvityksenä saatiin kalliimpi sänky ja isompi. :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Lavinia Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Onpa huojentavaa kuulla ettei välttämättä pelkkää kuraa ole tulossa! Kiitos näistä :) Muualta kuin luin, aloin jo vaipua epätoivoon.

  Kerro vaan, kyllä se tähän sopis. Ehkä kivakin kuulla että ei ne kaikki muutkaan paikat aina parhaita mahdollisia ole :grin
 6. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Me tilattiin sänky. Toimituksessa ei ollut ongelmia. Sängyn jalat olivat väärät, mut itseasiassa kivemmat kun mitä alunperin tilattiin :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Lavinia Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Ai ne silti sopi siihen? No hyvä jos sellainenkin mahdollisuus on :D Ite en varmaan olisi hokannut edes testata vaan olettanut heti että ei niitä saa kuitenkaan kiinni. Hyvä tietää :)
 8. jannn Rakastunut foorumiin

  Tuli vaan mieleen, että usein helpompi löytää negatiivisia arvosteluja kuin positiivisia mistään asiasta :)
 9. Lavinia Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Totta kyllä, mutta silti tuntuu että Masku räjäytti koko potin :D Kaikki keskustelut mitä siitä selasin, oli enimmäkseen negatiivista. Ja niitä aloitettuja ketjuja oli monia! Kokeilin vertauksen vuoksi jostain muusta huonekalukaupasta löytää (olikohan just jysk) niin ei mitään vastaavaa. Ja sanovat että Maskun asiakaspalvelu on surkeaa ja lupaukset harhaanjohtavia, no ainakin jälkimmäisen huomasin itekki jo.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. Magpie Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  Vuonna 2016 ostettiin ruokarymä Maskusta, ei mitään valittamista palvelusta, toimituksesta tai tuotteesta.
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu