Hyviä kokemuksia Maskusta, kellään??

Lavinia

Sanavalmis juttuseppä
Joudutaan homeongelman takia uusimaan lähes kaikki huonekalut. Sohva, ruokaryhmä, tv-taso, nojatuoli ja hyvä(??) työtuoli ja laverisohva on tilattu Maskusta, toimitus suoraan uuteen kotiin aikaisintaan joulukuun alussa.

Nyt sitten näitä Masku-kokemuksia lukeneena kaduttaa ihan valtavasti, näyttää siltä että jos toimitusajat ei veny kuukausia tai tuote sisällä väärän kalusteen jalkoja tai ruuveja tahi ole jopa naarmuuntunut tai muutoin rikki, on käynyt todella hyvä säkä! :sad001 Haluaisin kuulla jos kenelläkään olisi mitään hyviä kokemuksia noiden kalusteista? Entä oliko toimitusaika se mitä luvattiin? Mietin jo kaupan purkua, eivät vielä ole siis laittaneet mitään toimitettavaksi, mutta menisikö silti joku sopimusrikkomus-maksu..
 
Muokattu viimeksi:
Sänky tuli joskus Maskusta. Toimitusviivästymää oli kyllä, yli viikolla sovitusta. Saatiin tosin tästä hyvityksenä petarista hyvä alennus. Muuten ei ollut huomauttamista ja muistaakseni toista isompaa asiointia en ole tehnyt. Ei kuitenkaan jäänyt kovin huonoa vaikutelmaa, Jyskistä jos kysyttäisiin niin olisi enemmän kommenttia tähän aiheeseen, mutta se on jo eri juttu... :rolleyes:
 
Me ostettiin 2015 ruokaryhmä ja sänky Maskusta. Ruokailuryhmän kanssa ei ollu mitään ongelmia, tuli kotiinkuljetuksella ajallaan ja kaikki oli ehjänä. Mut sitten sänky, sen kuljetuksessa/saapumisessa oli ongelmia. Ei tullut silloin kun piti tulla, ja mies soitti sen verran äkäisen puhelun että hyvityksenä saatiin kalliimpi sänky ja isompi. :grin
 
Onpa huojentavaa kuulla ettei välttämättä pelkkää kuraa ole tulossa! Kiitos näistä :) Muualta kuin luin, aloin jo vaipua epätoivoon.

Ei kuitenkaan jäänyt kovin huonoa vaikutelmaa, Jyskistä jos kysyttäisiin niin olisi enemmän kommenttia tähän aiheeseen, mutta se on jo eri juttu... :rolleyes:

Kerro vaan, kyllä se tähän sopis. Ehkä kivakin kuulla että ei ne kaikki muutkaan paikat aina parhaita mahdollisia ole :grin
 
Me tilattiin sänky. Toimituksessa ei ollut ongelmia. Sängyn jalat olivat väärät, mut itseasiassa kivemmat kun mitä alunperin tilattiin :)

Ai ne silti sopi siihen? No hyvä jos sellainenkin mahdollisuus on :D Ite en varmaan olisi hokannut edes testata vaan olettanut heti että ei niitä saa kuitenkaan kiinni. Hyvä tietää :)
 
Onpa huojentavaa kuulla ettei välttämättä pelkkää kuraa ole tulossa! Kiitos näistä :) Muualta kuin luin, aloin jo vaipua epätoivoon.

Tuli vaan mieleen, että usein helpompi löytää negatiivisia arvosteluja kuin positiivisia mistään asiasta :)
 
Tuli vaan mieleen, että usein helpompi löytää negatiivisia arvosteluja kuin positiivisia mistään asiasta :)

Totta kyllä, mutta silti tuntuu että Masku räjäytti koko potin :D Kaikki keskustelut mitä siitä selasin, oli enimmäkseen negatiivista. Ja niitä aloitettuja ketjuja oli monia! Kokeilin vertauksen vuoksi jostain muusta huonekalukaupasta löytää (olikohan just jysk) niin ei mitään vastaavaa. Ja sanovat että Maskun asiakaspalvelu on surkeaa ja lupaukset harhaanjohtavia, no ainakin jälkimmäisen huomasin itekki jo.
 
Takaisin
Top