No siis salmonellahan häviää kuumentamalla ja tosiaan takaisin vedon kautta poistuvat kaupoista. Lähes kaikissa muiden maiden kananmunissa, broilereissa tai sianlihassa on salmonellariski olemassa, se on siellä ihan normaalia. Suomalaiset elintarvikkeet on lähtökohtaisesti salmonellavapaita.
Mutta kuten todettua, raskaana ollessa kypsänä kaikki. Kantsii esim leipoessa muistaa, ettei nuoleksi taikinoita tms.
Tuon mehun pastöroinnista en ole varma miksi sitä tehdään, mutta tällöin se säilyy varmiten eli varmaan pastöroimaton mehu voi sisältää jotain pöpöjä. Kyllähän kaikki kasvikset pitää pestä huolellisesti ja esim. ulkolaisia pakastemarjoja ja -vihanneksia ei saisi raakana syödä.
Omaan makuun nää rajoitukset alkaa olla aika mittavia, mutta uskoisin että selviää kun vaan kaivaa sisäisen marttansa jostain ja lähtökohtaisesti suosii kotimaista.
Mutta kuten todettua, raskaana ollessa kypsänä kaikki. Kantsii esim leipoessa muistaa, ettei nuoleksi taikinoita tms.
Tuon mehun pastöroinnista en ole varma miksi sitä tehdään, mutta tällöin se säilyy varmiten eli varmaan pastöroimaton mehu voi sisältää jotain pöpöjä. Kyllähän kaikki kasvikset pitää pestä huolellisesti ja esim. ulkolaisia pakastemarjoja ja -vihanneksia ei saisi raakana syödä.
Omaan makuun nää rajoitukset alkaa olla aika mittavia, mutta uskoisin että selviää kun vaan kaivaa sisäisen marttansa jostain ja lähtökohtaisesti suosii kotimaista.