Hikoilu

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Aiarana, 29 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kirahvi Puuhakas puhuja

  Mä en oo ikinä ollut sellainen, että hikoilisin litrakaupalla, vaikka ois kuinka kuuma. Sehän vois jopa helpottaa oloa. Kainalot kyllä haisee aiempaa enemmän. Ja kuumissani oon ihan koko ajan. Oon jo nyt ihan hellevaatteissa (sisällä ilman) ja silti oikeen tuskastittaa. Bussit pahimpia. Ja kotona ei viittis pitää ikkunoita auki ja muutenkin välttelen ulkoilmaa, ku siitepölyt vaivaa niin pahasti. Täällä sit vaan läkähdyn. Nukun kanssa ilman peittoa pikkarit vaan päällä.
 2. Helmeri Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmikuun äidit 2019

  Mulla oli viime yö ensimmäinen märkänä nukuttu. Ja tuolla tarkoitan sitä, että menin nukkumaan märkä toppi päällä. Nukuin todella sikeästi eikä ollut pää läpimärkä aamulla herätessä. 5-6 vuotta takaperin äidiltä muistaakseni kuulin tuosta kikasta, kovilla helteillä märkä vaate päälle niin kroppa viilenee ja olo tuntuu vallan mainiolta. Ulkona ollessa monesti kastelen jonkun huivin ja kiedon päähän, viilentää koko kehoa. Tämä siis nimenomaan kuumuudesta johtuvaan hikoiluun avuksi, en osaa sanoa toimiiko jos hikoilu johtuu hormoneista.

  Tuo kuulostaa juu omituiselta, mutta kannattaa kokeilla. :)
 3. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  ostin just meiän mastiffille semmosen takin joka kastellaan kylmällä vedellä ja heitetään sit koiralle päälle. Pitää koiran viileenä mutta ei kastele sitä. Taidanki ite alkaa käyttää sitä :rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Tanjamus, muistatko vielä kuinka kauan synnytyksen jälkeen kesti, että hikoilu normalisoitui?
 5. Tanjamus Näppärä viestien naputtelija Toukokuun äidit 2019

  Kyllä sitä taisi useita viikkoja kestää, en kyllä muista tarkalleen enää..pikkuhiljaa se siitä sitten hiipui. Muutenkin olo oli aika likainen kun hikoilutti, tissit vuoti maitoa ja alapää jälkivuotoa.
 6. KesänOdottaja Hyväntuulinen höpöttäjä Heinäkuunmammat 2015

  Joka päivä päätän etten enää juo kahvia, mut aina aamusin hyvät päätökset unohtuu huonosti nukutun yön jäljiltä :depressed: Sitten pukkaa tuskanhikeä koko aamupäivän, ei kiva :smiley-ashamed004 Muuten on saanu olla (vielä) rauhas siltä vaivalta.
 7. pore Silmät suurina ihmettelijä

  Mä herään joka yö useita kertoja hikoiluun. Vielä en ole laittanut tuuletinta hurisemaan sängyn viereen koko yöksi. Se auttoi viime raskaudessa. Muistan, että märkää touhua oli alkuaika vauvan kanssa. Nuo edellämainitut omat eritteet ja lisäksi vielä vauvan pulauttelut ja läpimenneet vaipat, jolloin sai lakananvaihtohommia tehdä öisin urakalla. Laitoin jo valmiiksi suojalakanan omaan sänkyyn.