Helmikuisille on nyt perustettu oma salainen ryhmä! Lue täältä, kuinka pääset mukaan. :)

Keskustelun 'Helmikuiset 2018' aloitti Vargynja, 12 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maaria80 Puuhakas puhuja Helmimammat 2018

  Mut sitten lisäks pitää olla kuukauden kirjautuneena. Milloin oot kirjautunut? Mullakin oli, että lähinnä piti odottaa ajan kulumista, sitten oli jo 50 viestiä, kun kuukausi oli kulunut. :)
 2. Lady Alice Seurustelun sensei Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Oon ollu toukokuusta asti kirjautuneena, joten siitä ei ole huolta. Oon vaan kytännyt tätä foorumia etäältä pitkään, ja nyt olis kova hinku päästä juttelemaan muiden kanssa oikein kunnolla. Otin siis itseäni niskasta kiinni ja aktivoiduin. :grin
 3. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Foorumia siivottiin nopeutumisen toivossa, minkä seurauksena hausta ja omasta profiilista katosi viestit. Kaikki on kuitenkin tallella foorumilla. Kyseessä ei ole siis vika jonka voisi korjata vaan on ns. tarkoituksella. Päinvastoin tämä ainakin toivon mukaan nopeuttaa hakua uusien viestien osalta. Siivouksesta lisää täällä ja sen vaikutuksista salaisiin ryhmiin täällä. Koostetusti ryhmään ei tarvitse olla nyt kirjoittanut 30 viestiä, sillä sen tarkistaminen on mahdotonta.
 4. Jenspa 87 Satasella mukana keskusteluissa Helmimammat 2018

  Viestiä laitettu :)
 5. Jenspa 87 Satasella mukana keskusteluissa Helmimammat 2018

  Ompa ikäviä nämä poistot, ei paljon varoitella :sad001 kylläpä tympäsee, loppu aikana kun kaipaisi tukea muitten kertomuksista.. päivittäin olen seurannut helmikuisia, mut oon vähän huonompi kirjoitteleen.
 6. Sireeninkukka Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2018

  Tule Jenspa takaisin! Salaiselle puolelle jäi keskustelu päälle siitä kuinka poistoja ei haeta henkilökohtaisin motiivein, mutta yritetään olla tasapuolisia ja nojata niihin sääntöihin, joita foorumille on asetettu. 10 viestiä kuussa on kohtuullinen määrä, ja jokainen saa vapaasti valita esim kuinka paljon itsestään tms kertoo. Kaikki keskustelijat persoonineen ovat tärkeitä :)
 7. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Hoksasin vasta nyt tuon salaisen puolen keskustelun poistoista. Minustakin on aina kovin tylsää poistaa varsinkin vain vähän alle 10 viestiä kirjoittaneita, mutta jonnekin se raja on vedettävä. :/ Teitä poistettuja on nyt aika monta niin varmasti jos haluatte saatte vaikka keskenänne kirjoiteltua tänne yleiselle puolelle sen kymmenen viestiä. :) Ainakaan itse en ennakkovaroituksia pysty antamaan, kun ei mitenkään ehdi seuraamaan näitä vaan poistelen ilmoitusten perusteella (toki aina tarkistan minkä verran on kirjoittanut viime kuussa ja kuluvana kuuna.)

  ps. karhunkainen oli ehtinyt kirjoitella tässä kuussa 10 viestiä, joten jäi ryhmään mielestäni varsin oikeutetusti.
 8. anzku Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2018

  Olisi kyllä mukavaa jos aktiiviset, mutta poistetuksi tulleet kirjoittelis tälle puolen ja pääsis takaisin. Harmittaa, kun porukka pienenee ja vielä näin loppusuoralla. Mutta te ketkä ette halua enää takaisin tulla, niin olisi kuitenkin mukavaa kuulla myös myöhemmin kuulumisia ja kuulla myös koska vauvat on syntynyt.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Sireeninkukka Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2018

  Täys peesi anzkun viestille :)
 10. Maaria80 Puuhakas puhuja Helmimammat 2018

  Minä olen kans samaa mieltä anzkun kanssa.

  Kirjoitin eilen salaiselle puolelle juuri tuosta, että on aika harmi, että tässä näin lähellä laskettua tippuu. Mutta jos vaan haluaa, niin kyllä täälläkin saadaan keskustelua aikaan, ja 10 viestin jälkeen pääsee jo takaisin. Ja onhan täällä aiemmin käväissyt salaiselta puoleltakin väkeä jutustelemassa. Ehkä saatte aktivoitua nämä loput, jotka täällä ovat käyneet kirjoittelemassa.

  Ja tuosta varoittelusta, mä ajattelin nyt laittaa parille, joilla viestimäärä oli just 10 tai vaan vähän päälle, yksärit, että nyt kannattaisi ruveta kirjoittelemaan enemmän, ettei seuraavassa kuun vaihteessa tipu. Taidankin tehdä sen heti.
 11. Jenspa 87 Satasella mukana keskusteluissa Helmimammat 2018

  Kiitoksia tuesta, täytyy tsempata aktiivisuudessa josko tuota pääsis vielä takaisin. :)
 12. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Kurjia nuo poistot tosiaan, mutta niinkuin Vargynjakin sanoi niin pakkohan raja johonkin on vetää ja itsestä ainakin tuntuisi ikävältä, että millään säännöllä ei saisi sellaisia pois, jotka ihan oikeesti vaan hengailee mukana osallistumatta itse millään lailla. Salainen puoli on kuitenkin tarkotettu nimenomaan aktiivisille kirjoittajille. 10 viestiä kuussa on mielestäni vähän, jos tosiaan haluaa olla mukana porukassa :) Ja mitä tuohon varoitteluun tulee, niin kaikilla on säännöt tiedossa niin itsekin voi seurata, että sääntöjen mukainen määrä viestejä täyttyy.
 13. Lady Alice Seurustelun sensei Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Mä tosiaan ainakin käyn kurkkimassa tätä julkista puolta tasaisin väliajoin josko täällä joku mattimyöhäinen tai salaiselta puolelta poistettu kirjoittelisi. :) Eli vaikka tää vaikuttaisi hiljaiselta puolelta, niin kyllä tän saisi ihan hyvin aktivoitua.

  Ite mielelläni ainakin osallistun keskusteluihin, ja ymmärrän että on joitakin, jotka ei edes yritä päästä salaiselle puolelle vaan kirjoittavat mieluummin silloin tällöin jotain tänne julkiselle foorumille.
 14. Rosytar Näppärä viestien naputtelija

  En liity salaisiin juurikin sen vuoksi kun koen sen ikäväksi. Tykkään nähdä viestini. Sit kukaan ei kirjoittele jos ei halua mutta empä ole facebookissakaan.
  Last edited: 3 helmi 2018