Helmikuisille on nyt perustettu oma salainen ryhmä! Lue täältä, kuinka pääset mukaan. :)

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa helmikuisten vauvojen odottajat!

Helmikuun 2018 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin! :pompus:

Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

- Sinulla on nimimerkki.
- Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi yli 30 viestiä.
Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
- Olet ollut Vau foorumin jäsen yli kuukauden.
- Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.
HUOM! Lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut.

Ps. Tässä vielä kuvakaappaus ohjeista, koska joillain (applen puhelimilla) ei näy kaikki ohjeet (eikä ongelmaa jostain syystä saada korjattua :arghh:):


Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä minulle yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin päivällä tai illalla!

Kun sinut on lisätty ryhmään:

- Saat minulta ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
- Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
- Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
- Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 postausta kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
- Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
- Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa kuukauden sisällä 10 postausta omaan lasketun aikasi ryhmään, ennen kuin pääset takaisin. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 10 viestiä, lähetä pyyntö allekirjoittaneelle.

Onnellista odotusta kaikille! :)
 
Muokattu viimeksi:
Hei! En ehkä täytä kriteereitä kun en ole mihinkään kirjoitellut mitään.Jäsen olen ollut kauan mutta kirjauduin pitkästä aikaa koska tein maanantaina positiivisen raskaustestin ja haluaisin ryhmään.
 
Siis miten liityn? [emoji1]

Sun pitää vaihtaa joku nimimerkki ton kyfin tilalle, olla ollut jäsenenä foorumilla kuukauden ja kirjoittaa vähintään 30 viestiä tänne helmikuisten ketjuihin. Sit kun nämä kriteerit on täynnä, laitat yksityisviestin vargynjalle, joka lisää sut salaiseen ryhmään.
 
Tossa ylhäällä on rivi linkkejä ja yksi niistä on "vaihda nimimerkki". Luepas sieltä :)
 
Hei! En ehkä täytä kriteereitä kun en ole mihinkään kirjoitellut mitään.Jäsen olen ollut kauan mutta kirjauduin pitkästä aikaa koska tein maanantaina positiivisen raskaustestin ja haluaisin ryhmään.

Sitten vain lisäämään itsesi tämän osaston listaan ensi helmikuun loppuun mennessä ja kirjoittamaan tälle osastolle (=tähän ryhmään) yhteensä 30 viestiä. Lisään mielelläni jokaisen listautuneen ja tarpeeksi kirjoittaneen ryhmään, kun vain ilmoitatte yksityisviestillä ryhmään haluavanne. :)
 
Sitten vain lisäämään itsesi tämän osaston listaan ensi helmikuun loppuun mennessä ja kirjoittamaan tälle osastolle (=tähän ryhmään) yhteensä 30 viestiä. Lisään mielelläni jokaisen listautuneen ja tarpeeksi kirjoittaneen ryhmään, kun vain ilmoitatte yksityisviestillä ryhmään haluavanne. :)
Hei olen laittanut sulle yksityisen viestin, että olen kirjoittanut 30 viestiä.
 
Facebook-ryhmät ja niiden mainostus ja linkkaus on kiellettyjä täällä. Salainen ryhmä foorumilla on tehty ikäänkuin korvaamaan faceryhmä.
 
Juuri kuten Mielipidekysymys kertoi, facebook-ryhmät on täällä kiellettyjä. Kielto pitää sisällään niiden kaikenlaisen mainostamisen sekä niiden perään kyselemisen. Lisätietoa facebook-ryhmistä mm. täällä.
 
Ylläpidolle kysymys:

Haluaisin laittaa jonkun kuvan, mutta en haluaisi itse ottamiani kuvia laittaa, jos olenkin julkaissut sen muualla tai jos joskus tulevaisuudessa tulee julkaistua. Eli jos etsin netistä jonkun kuvan, niin onko siihen jotain sääntöjä, tai olisiko antaa joku sivusto, mistä saa ottaa kuvan tänne? Ajattelin vaan, kun tällä foorumilla on aika paljon sääntöjä.
 
Ei ole mitään sääntöä kuvien suhteen. Kunhan noudattaa yleistä netikettiä (eikä siis mene esim. ottamaan kuvaa mitä ei missään nimessä saisi levitellä). Foorumin säännöt löytyy kaikki Foorumin säännöt ja FAQ -osastolta tai esim jotain aihetta käsittelevästä ketjusta. Esim salaisten ryhmien säännöt löytyy näistä ketjuista joissa kerrotaan että sellainen on perustettu.
 
Olenko nyt ihan urpo vai bugittaako foorumi tällä hetkellä? :arghh:

Yritin tarkistaa noiden ohjeiden mukaisesti, että kuinka monta viestiä olen tänne kirjoittanut, kun muistin että viime tarkistuksessani se oli n. 20 kappaletta. Nyt kun etsin viestejäni, saan tulokseksi vain kaksi. :sorry:Koitin tarkistusta varoiksi ihan kahdella eri laitteellakin.
 
Mulla näkyy tietokoneella kirjautuneena oikealla ylhäällä omia tietoja, missä on myös viestien määrä. Millä laitteilla olet katsellut? Etsi-toiminto taas ei kuulemma toimi, eikä sitä aiota korjata.
 
No kökkö. :sad001 Pöytäkoneen äärelle ei nyt juuri ole pääsyä. Mut puhelimella ja tabletilla (androidilla ja ios) siis testattu.

Mutta kyllä tuon viestimäärään pitäisi nyt kuitenkin olla kaiken järjen mukaan täynnä. :grin
 
Takaisin
Top