Heinäkuun hupsutukset

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Pöllönen, 7 heinä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  OMG! Vielä patjansuojus. Mä totesin että me hankitaan uusi petauspatja kun imetykset loppuneet ja suurin pissafalskaus ongelmat ovat ohi. Mulla on lakanan alla pukluliina.
 2. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Mekin luovuttiin aika vasta patjasuojasta. Aamuisin kun tyttö on meidän sängyssä niin tytön alla on erillinen pieni pissa-alusta/hoitoalustan päällinen.
 3. Pihla Varmaotteinen viestittelijä Marraskuiset 2021 Huhtimammat 2016 Kesäkuunmammat 2014

  Meilläkin ihan muotonsa menettänyt petari ja kun vauva nukkuu milloin missäkin kohtaa sänkyä, niin en viitsi koko sängyn mitalta suojata. Vauvan alla on kylpypyyhe kaksinkerroin ja harso. Pissaa se ei stoppaa mutta kakat pitää, tosin isompia vahinkoja ei edes ole sattunut tähän mennessä.
  Uusi petari sitten hankintaan kun pissojen, maitovuotojen ja puklujen aika on ohi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Pähkinä80 Keskustelun kolmiottelija Huhtimammat 2016

  Meillä on uus petari, sellainen ruumiinpainosta muotoutuva niin oon yrittänyt sitä vähän suojella. Mutta ehkä sen suojan vois tosiaan laittaa lakanan päälle siksi aikaa kun imettää/vauva on sängyssä. Tytöllä kun suu falskaa syödessä niin, että maitoa on aina lammikko sängyssä..
 5. Pöllönen Kommentoinnin ninja Maaliskuiset 2021

  Mun tyttö kans ollut helteillä tosi väsynyt. Nukkuisi vaan päivät ja yöt ja tunnin puolentoista välein tissillä. Ehkä hieman kiukkuisempikin ollut. Ja tuosta petariasiasta. Suojana on vain vauvan pään alla puklurätti. Petari on ollut meillä käytössä jo kolmen lapsen aikaan niin tämä kun kasvaa niin sitten ostetaan uusi.