Hankintoja

Jee!:grin Mikä se kolmas värivaihtis muuten on, musta-kelt. Musta-pinkki ja ...?
 
Heh, nyt kun on ollut läpöisempiä kelejä eikä ole tarvinnut pojalle pukea paksuja haalareita autoon, niin hänhän mahtuu turvakaukaloonsa hyvin :eek: tai ei vöissä ole hirveästi säätö varaa, mutta onpa kummiskin. Ja ihmeen hyvin vielä viihtyy siinä.:rolleyes:
Hyvä niin, koska ei olla vielä löydetty meille mieleistä istuinta.:cool:

Mies ihmetteli mikä siinä on niin tärkeää että pitää mennä selkämeno suuntaan.. Selitin ja näytin kolari videoitakin. Ymmärsi kyllä sitten. Sanoin sitten että jos haluaa että poika on kasvot menosuuntaan niin istuimen pitää olla cybex pallas. Siihen mies sitten "ihastui" ja todennäköisesti meille tulee cybex pallas m-fix. :)
Ehkä.. En tiedä.. Pitää vielä harkita :facepalm: :hilarious: onneks poika menee sittenkin vielä kaukalossansa :grin en halua tehä hätiköityä ostoa.
 
Jos vaan on varaa valita näin pienillä niin mieluummin selkä menosuuntaan.. Palkki-istuimista on hyvinki ristiriitasia tuloksia.. Ite en kyl oikein usko että se palkki pitää niin hyvin ku vyöt, eikä se suojaa niskaa.. Vaikka meillä on sirona jossa palkkimahdollisuus myöhemmin ni en aio sitä ottaa käyttöön, saa siirtyy sit toiseen istuimeen kun se aika koittaa
 
Oliko sironassa joku painoraja mihin asti saa olla selkämenosuuntaan? Ts oliko niille suunnille erilliset painorajat? Tietysti ihan 0kg ei kasvot menosuuntaan

Katsoinpa ite netistä tämän niin 0-18kg selkä menosuuntaan ja 9-18kg kasvot menosuuntaan.
 
Minä luulen että meille kans tulee cybex pallas m-fix.
 
Oliko sironassa joku painoraja mihin asti saa olla selkämenosuuntaan? Ts oliko niille suunnille erilliset painorajat? Tietysti ihan 0kg ei kasvot menosuuntaan

Katsoinpa ite netistä tämän niin 0-18kg selkä menosuuntaan ja 9-18kg kasvot menosuuntaan.
Joo se on varmaan enemmän pituudesta ku paino on molemmissa suunnissa sinne 18kg asti.. Lastahan ei haittaa polvet suussa istuu :wink tosin mein neiti tuskin on niin pitkä sillo 4veenäkään että istus polvet suussa..
 
Mietin tässä tämänpäiväisen metsälenkin jälkeen vauva-/lapsirinkan hankkimista. Tykätään paljon metsäpolkuja kävellä ja tuon neidin kantaminen tuossa babybjörnin rintarepussa alkaa olemaan raskasta eikä kohta enää mahdukaan siihen. Tämäkin taas vaan sellainen että hirmu vaikea tehdä valintoja...
 
Nuo tuo stokke mycarrier menee 3 vuoteen.. Ei oo toki rinkka mutta hyvä kantaa
 
Juu tutkin niin babybjörnilläkin olis muita malleja joilla menis pidempään. Pitää siis tutkia enempi mikä kannattais hankkia..
 
Ergonomiset kantoreput toimii parhaiten sekä vauvalle että kantajalle. Kannattaa vilkaista esim Tula, Ergo ja Manduka. Kaikkia löytyy käytettynäkin hyvin. :)
 
Ergonomisin vaihtoehto meille oli stokke.. :wink enkä ala väittelemään siitä onko se ergonominen vauvalle, oikein asennettuna on
 
En mie mitään väittelyä hakenutkaan. Halusin vain kertoa mielipiteen, kun illu oli uutta hankkimassa, että nuo voisi olla hyviä vaihtoehtoja, eikä kamalan kallliita.
 
Manduka ainakin toimii hyvin. :-) kokeilin myös kaverin kantoliinaa ja se tuntui vielä mandukaakin paremmalta mun mielestä. :-) vauva ei tuntunut painavan mitään, vaikka painoa on jo melkein 9 kg. :-)
 
Meillä on ergo ja tykätään miehen kanssa molemmat kantaa sillä. Ei paina 10kg ukko mitään kun saa selkään jo laitettua. Just metsälenkeillä ja siivotessa tulee käytettyä eniten. :)
 
Meilläpäin ei muuten löytyny yhtään manducaa esim käytettynä sillo ainakaan ku etin ja mikään lastentarvikeliike ei myöskään niitä myyny.. Tohon ergoon olisin mielellään tutustunu jos olisin tajunnu et niit on ihan prismassa (oletin et siel on vaan babybjörniä, mikä ei kiinnostanu)
 
Mie pääsin tutun luona kokeilemaan tulaa ja ergoa. Ja sit ostin tori.fin kautta käytettynä muutamalla kympillä. :)
 
En nyt muista kummalla puolella pohdin niitä matkarattaita kun nuo gracon tärisee epätasasella alustalla ihan kunnolla. Mutta nyt bongasin alesta britaxin b axile 4 ja mietin onko niiden juositus riittävä.
 
Minä nyt sitten tilasin kuitenkin britaxin b motionit.. Hieman kalliimmat mutta ilmakumirenkailla. Ihme ettei mies enempi ainakaan ilmaissut pahenksuntaanda ostokselle. Ehkä oon onnistunu perustelemaan ja haukkumaan edelliset mukulakivellä.. Ja onhan o kun juo viel kontista puolet vähempi tilaa ku vanhat. Pitäs vaan laittaa nyt vanhat myyntiin..
 
Takaisin
Top