Hankinnat

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2017' aloitti Elma Auroora, 23 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Kyllähän tässä pinnasängyllä on helposti 1-1,5 vuotta vielä käyttöä. Mä en ehkä enää kolmevuotiasta nukuttais pinnksessä, mutta tiedän perheen, jossa lapsi siirty vasta 4v iässä tavalliseen sänkyyn.

  Tulin siihen tulokseen, että pirre tarvii kengät. Ei sillä kävellessä pysynyt edes sopivan kokoiset tossut jalassa. Se näyttää vasemmalla jalalla kävelevän jalkaterä ulospäin jotenkin oudosti, niin tossu raapiutuu pois jalasta. Kävely kaiken kaikkiaan näyttää semmoseltä forest gump tukiraudat jaloissa vaappumiselta.
 2. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Jee, posti toi pirren kengät eilen. Vaikuttaa hyviltä, joustavilta ja pehmeiltä. Pysyi hyvin jalassa.
  En tajua miksi, mutta löysin vasta eilen 19 numeroisia kumppareita. Oon kyllä guuglettanut monesti, mutta eilen vahingossa zalandon kumpparimainosta klikkasin ja siinä oli tarjolla useammat pikkuruisen kumpparit. Vähän ne epäilyttää kun kokemusta on vain nokioista ja crocsesita ja nämä oli jotain mikäliemerkkiä. Panin kokeeksi tilaukseen kun nehän saa sitten palauttaa. Me ulkoillaan niin paljon sateella lätäköissä, että kumpparit on kyllä tarpeelliset.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Onko kellään kokemusta näistä uudelleentäytettävistä välipalapusseista?
  Idea vaikuttaa kivalta, mutta mitenkäs käytäntö.
  Ei olis hirveen hintasia jos noi toimii.
 4. Tupu85 Aloittelija

  Meillä on noi käytössä tällä hetkellä päivittäin kun puuro ei kelpaa lusikasta. Ollaan sitten laitettu pussiin, josta voi imeä. Se täytyy tosin olla vähän löysempää kuin lusikalla syöttäessä. Myös jugurttia ja marjasoseita on annettu välillä noista pusseista. Niissä on pohjassa minigrip tyyppinen sulkija, joka pitää hyvin. Esimerkiksi se jugurtti, mitä noista annettiin oli todella löysää (siksi pitikin laittaa noihin pusseihin) ja hyvin pysyi sisällä. Niissä on, että voi pestä tiskikoneessa, mutta mielestäni ei lähde siellä puhtaaksi. Tosin meillä on ollut pelkkä huuhtelu ilman pesuainetta, itse olenkin pessyt ne käsin pulloharjalla.
 5. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Ahaa, eli pussit voisi toimia meilläkin kun ruoka täytyy pirrelle olla tosi löysää joka tapauksessa. Ei nääs halua juoda mitään mistään mukista tai pullosta. Kaupan sössöpusseja en ole kokeillut sen jäkeen kun pirre purskautti kaikki sisällöt sellasesta pussista päällensä ja rattaisiin kun oltiin retkellä. Pesin kaksi päivää rattaiden päällisiä. Ja nyt kun ei juo, niin en ole halunnut täyttää sen mahaa noilla ravintoköyhillä hilloilla, vaan kaikkeen ruokaan on täytynyt ujuttaa maitoa mukaan. Muuten ei päivän maitoannos täyty.
  Laitanpa tilaukseen. Kiitos kokemuksien jaosta!
 6. Rauha80 Tuttu foorumilla

  Meilläkin nuo on päivittäisessä käytössä jugurtille, sosekeitoille ja hedelmäsoseelle. Erityisesti nuo imukorkit on osoittautuneet hyviksi!
  Pussien tiskaus on helpointa heti käytön jälkeen. Jos sopat ehtii kuivumaan niin puhdistus on vähän vaivalloista.
 7. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Mä tilasin korkkeja myös.
 8. Tupu85 Aloittelija

  Onko kellään kokemusta sellaisesta seisomalaudasta, jossa on myös istuin?
 9. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Me testattiin emmaljungan perusrattaisiin, mitkäs ne nyt olikaan, city cross, niin ei toiminut ollenkaan. Oli vaikea ohjata ja lauta teki rattaista tosi painavat. Emmaljungan oma lauta oli kevyt ohjata ja tuskin edes huomasi että on lauta kiinni. Kannattaa käydä kokeilemassa omiin rattaisiin, jos semmosta tekee mieli.
 10. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Onkos täällä kellään kokemusta sisarusrattaista? Ja jos on niin minkälaisista? Ja kuinka pitkälle ootte niitä tarvinnut..
 11. Tupu85 Aloittelija

  Meillä on sellaiset vierekkäin istuttavat. Ne on sen verran leveät että oviaukoissa ja muissa ahtaissa paikoissa pitää olla tarkkana. Esimerkiksi meidän talon suht pienessä hississä mahtuu just ja just olee ite rattaiden kanssa. Mielestäni ne on hirveän raskaat työntää kun molemmat on kyydissä. Niitä kuitenkin tarvii yksin lasten kanssa liikkuessa kun ei tuo parivuotias juuri suostu ulkona kävelemään. Seisomalauta normi rattaissa tuntuu paljon kevyemmältä. Niin ja noita tuplarattaita työntäessä minulla kipeytyi aina painavamman lapsen puoleinen olkapää kesällä kun lapsilla oli vielä suht paljon painoeroa. Nyt kun toinen on enää vaan kolmisen kiloa kevyempi ei tarvi niin paljon enemmän työntää toisella kädellä. Eri ikäisillä lapsilla saattaisikin olla paremmat sellaiset missä on päällekkäin. Ite olisin halunnut sellaiset, mutta saatiin nuo sukulaiselta ilmaiseksi, niin niillä mennään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Minkä merkkiset tuplat sulla on?
  Ite en oo niitä päällekkäisiä katellut, kun tulisi lähinnä päivä - uni käyttöön ja lyhyiden matkojen kulkuun, kun tuo taapero ei suostu vaunuissa istumaan vaan haluaa aina kävellä.. En sit tiedä kumpi tähän tarkoitukseen ois parempi.
 13. Tupu85 Aloittelija

  Ne on joovyn matkarattaat scooter x2. Ne on Amerikoista hommattu, kun asuivat silloin siellä. Suomessa ei taideta sitä merkkiä myydä. Päiväunet nuo nukkuvat yleensä erillisissä rattaissa, kun eivät kovin usein käy nukkumaan samaan aikaan ja hankala laittaa toista rattaisiin nukkumaan jos toinen nukkuu jo niissä. Pitäisi saada melkein nukkuvana nostettua ettei metelöi.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu