Foorumilaisten omat ja muut lukemisen arvoiset blogit

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti hymykuoppa, 15 helmi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Aretha Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Kurkkasin! (Älä oo noin epäreilun kaunis! :p) Jumppaohjeet vaikuttivat motivoivilta ja nyt kun liitoskivut ovat höllänneet, niin vois pystyäkin taas nostamaan jalkaa. Painonpudotusmotivaatiotakin sun blogista varmaan saa raskauden jälkeen. (Mun kun on pikku pakko saada paino jyrkkään laskuun, ettei radi rävähdä kakkostyypiksi.)
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. hymykuoppa Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Kiva kun kurkkasit! Painonpudotus- ja kuntoilumotivaattorinahan ton blogin on tarkotuskin toimia :) Lähinnä itteäni varten kirjottelen että pystyn helposti seuraamaan omaa edistystä, mutta samallahan se voi innostaa muitakin!
 3. MammaMaria Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2014

  Mäkin katoin, oikein hyvä blogi! :) Lantionnostoa oon kokeillutkin, mut se sattuu mua nykysin niin julmetusti tonne alaselkään. Teen sen siis varmaan väärin...Mutta jään seuraamaan blogiasi!
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. CranberryLips Piirimestaruustason postaaja

  Hymykuoppa, Hieno blogi ! :) Ja pakko nyt lisätä et sulla kun stressiä noista kiloista on ollut niin minusta raskaus ei ole sua rumentanut ! :) Kiva nähdä ton hymyn takaa nuo älyttömän kauniit kasvot ! :) Minusta susta hehkuu aina noissa masukuvissa sellanen ihana ilo ja aina miettiny miltähän sä kokonaisuudessaan näytät :p:oops: Älä turhaa stressaa ! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. HKI00550 Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014

  Näin ruokakaupassa Hymykuopan näköisen vetävän misun ja hetken aikaa mietin, että onko se tullut Helsinkiin käymään... Oli pakko lähteä seuraamaan sitä ja tuijottaa mahanseutua. Eihän se sit ollut raskaana. Toivottavasti tyttöparalle ei jäänyt traumaa perässä vaappuvasta muuminmuotoisesta kyylääjästä...
  • Hauska Hauska x 10
 6. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Voi vitsi!!!!!!! Ihan mahtavaa!! mä niin innolla jään odottamaan hyviä vinkkejä just ruokavaliosta ja arkipäivän liikunnasta painonpudotus mielessä, vaikka painitaankin ihan eri sarjassa :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Mannaryyni Vieras

  Mie oon miettiny pari kuukautta blogin aloittamista tai siis jatkamista taas.. Alkusyksystä lopetin, kun rupesin miettii jos tulee rumia mieltä pahoittavia kommentteja anoilta, et kestänkö niitä vaikka ei niitä kerinny tulla, mut pisti mietityttämään vaa. Mut varmaan jää kyl ny veikkaan sen tulevan vauvan vuoks jossa oon varmasti kiinni sen 24/7.. :)
 8. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  mäki alotin blogin pitämisen alkuvuodesta, mut oon kyl niin laiskasti kirjottanu :confused: mut tarkotus oli kans et sit ku oon synnyttäny niin tavallaan tsemppinä itselle ja julkisen haasteena, josko se auttais sit siinä raskauskilojen karistamisessa.... viimeks meni vähä yli vuos ku olin kaikki saanu pois, josko nyt selviäis edes puolella :wink
  • Tykkään Tykkään x 3
 9. Mannaryyni Vieras

  Joo niin alotin mieki taas blogin.. Saas nähä kerkiiks kesäl mite.:rolleyes: Mut en muistanu mite kivaa toi olikaa! Toi bloggaaminen :)
 10. Tinska Päivystävä dosentti Toukokuunmammat 2014 Lokamammat 2018

  Esille vaan, niin saadaan luettavaa sitten äitiyslomapäiviksi :)

  Mulla ei kyllä varmasti onnistus blogin kirjottaminen. Oon niin huono ilmasemaan itteäni kirjottamalla. Se on jo nyt melkein jokapäivänen naurunaihe kun tuskastelen kurssitehtävieni kanssa :oops:
 11. Mannaryyni Vieras

  • Tykkään Tykkään x 3
  Last edited by a moderator: 21 huhti 2014
 12. hymykuoppa Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Jee lisää blogeja luettavaks! :)
 13. Kyfixfix Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  mä taidan vielä hetken odottaa omani julkaistamista :) ei pysty ei kykene vielä, en ole ukollekaan uskaltanu viel näyttää......
 14. hymykuoppa Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  En mäkään oo miehelle näyttäny kun ei sitä kiinnosta :D
  • Hauska Hauska x 1
 15. Mannaryyni Vieras

  Mie en kehtaa ees näyttää. En näyttäny edellistäkää.. Ei sitä hirveesti varmaa inspaa tyttömäisii päivityksii ees lukee :P
 16. Lälly Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Syysmammat 2016

  Kyfixfix blogisi linkkiä jakoon vaan rohkeesti! Ainakin täällä foorumilla sulla on hauska kirjoitustyyli, joten innolla odotan blogin lukemista :wink
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  Last edited: 23 marras 2016
 18. Hannastiina12 Sanavalmis juttuseppä Toukokuunmammat 2014

  Mä en juurikaan blogiini kirjoita. Enempi siellä on kuvia käsitöistäni ja lapsistani. Aloitin oman haasteen tammikuussa. Kun kaikki alkoi laihduttamaan, niin myös minä. Mutta kun läskejä ei saa raskaana ollessa laihduttaa, aloin laihduttamaan lankavarastojani. Tosin enempihän tuo on menny lihotuskuuriks.
  Tuo hymykuopan blogi on ihana ja innolla odotan muidenkin blogeja, koska toivon saavani niistä sit syksyllä inspiraatiota liikuntaan ja ravintoon :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. hymykuoppa Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Hannastiina mikäs sen sun blogin osote olikaan? Mullakin olis noita lankavarastoja aika paljon ja aikaa niiden laihduttamiseen vielä jäljellä niin jos vaikka saisin sun blogista jotain hauskaa ideaa!
 20. Hannastiina12 Sanavalmis juttuseppä Toukokuunmammat 2014

  • Tykkään Tykkään x 1