Elokuun elostukset

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti winks, 1 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pöllönen Kommentoinnin ninja Maaliskuiset 2021

  Voi että kun meilläkin nukkuisi. Mutta ei, sen aikaa kun vaunuja liikuttaa niin nukkuu, mutta 5 min pysähtymisestä herää :bored: eikä sisälläkään nykyään kuin korkeintaan tunnin kerrallaan. Ihan toista kuin esikoisen 4-5h päikkärit vaunuissa säällä kuin säällä... :shifty:
 2. Pihla Varmaotteinen viestittelijä Marraskuiset 2021 Huhtimammat 2016 Kesäkuunmammat 2014

  Sama täällä että vaunut on tulleet päivärutiiniin mukaan. Kerran päivässä täytyy nukuttaa vaunuihin ja tänään vetelikin pitkästä aikaa 3 h päikkärit ulkona. Yleensä päiväunet tunnin pätkiä, joskus sängyssä reilu parikin tuntia kun voi käydä tissillä antamassa lisäaikaa (joskus myös ilman sitä tissiä).
  Mutta mitään kovin selkeää rytmiä ei meillä vieläkään ole.
 3. Heidi85 Oman äänensä löytänyt

  Me käytiin tänään 4kk lääkärissä. Poika kasvaa kovasti...nyt 67,7cm ja 8,2kg. :happy: Ollaan jo hiukan maisteltu pieniä määriä bataattia ja hyvin tuntuu maistuvan,nyt saatiin vielä lääkärin lupa aloittaa soseet niin saatais korvike määrät hiukan alemmas. Yöt on hiukan levottomia, mut hyvin nukahtaa illalla omaan sänkyyn. Vaunuissa meillä nukutaan vain liikkeessä eikä aina silloinkaan....kovasti kiinnostaa mitä ympärillä tapahtuu ja huuto tulee jos ei näe. Ryömiminen on vain ideasta kiinni, yritystä on mahottomasti :joyful:
  • Tykkään Tykkään x 4