Elokuun 2016 mammojen tutustumiset

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2016' aloitti lucky87, 27 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. piiu84 Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Elomammat 2016

  Sain minä hereille hänet, mut mulle tuli nälkä :angry1
  yritä tässä sit unta enää saada. :D toki varmaan jännittää jo niin paljon ettei unikaan tule..
 2. Rass Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Oi oi sielä jännät paikat Piiu :) iiiiihan kauheesti tsemppiä!!!!!!
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Mardu-82 Peruskäyttäjä

  Tsemppiä piiu kovasti!!
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Kultu Tuttu foorumilla

  Täältä ketjusta löytyi tällaistakin!
  Onnea paljon Mardulle!! :Heartred
  Ja ihanaa Piiu, kohta pieni on sylissä sielläkin :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Mardu-82 Peruskäyttäjä

  Kiitos Kultu :) Jei, tulehdusarvot on enää 124: pääsen vissiin kotiin ku ne laskee alle sadan.
  • Tykkää Tykkää x 5
 6. Made Peruskäyttäjä

  Kylläpä oli mahassa tänään semmost möyryymistä, et huh huh. Ja kaikki potkut ja puskemiset sattu nii perhanasti toho oik. kylkee. No....ainakin se liikkuu kunnolla. Rv32+3
 7. Susamama Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015

  Paljon Onnea Mardu ja perhe sekä tsemppiä Piiulle !!!
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Made Peruskäyttäjä

  Vähä neuvola kuulumisia. Lääkärillä siis kävin ja lääkäri oli ihan pihalla mun asioista. Alko puhuu jo ekan lapsen sektiosta vaikka ihan normisti synnytin ja siitä kuinka eka oli pitkään perätilassa. No oikasin kaikki väärät asiat kyllä et pääs kärryille musta. Ultralla sitte mittaili maha-asukkia ja totes että on ihan ok kokonen ehkä aavistuksen pieni, joten sain lähetteen sairaalaan ultraan. Ja se on hyvä, koska tosta lääkäristä jäi niin huono maku, että parempi kun tarkistavat ultrassa vauvan koon ja voinnin uudestaan. Kaikenlaisia lääkäreitä sitä näkee. Nyt vain odotellaan kutsua ultraan...
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 9. Made Peruskäyttäjä

  Nii ja paino arvio oli nyt 1600g rv32+5...
 10. Made Peruskäyttäjä

  No ni...ma tuli puh. soitto, että torstaina on ultra aika. Ihanaa, että pääsee näin nopeesti tutkittavaks ja näkee taas vauvelin. Toivotaan, että kaikki on mahassa kunnossa. :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 11. Made Peruskäyttäjä

  Ultrassa käyty ja vauvalla kaikki hyvin ja arvot normaalit, mutta on vaan pienikokoinen. Lääkäri ei löytänyt mitään poikkeavaa. seuraava aika kahden viikon päähän kasvukontrolliin. Mistäköhän tuo pienikokoisuus sitten johtuu.... Onko muilla mitään kokemusta tämmöisestä? Painoarvio 1660 g rv 33 + 4...
 12. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Made miulla esikoinen oli pienikokoinen (38+3 synty ja 2780g), mut se johtu istukan häiriöstä. Lapsivesi oli myös samasta syystä vähissä. Voihan olla et siulla on vaan vähän pienempi vauva .. mutta hyvä että seuraavat kasvua!
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Made Peruskäyttäjä

  Mullakin esikoinen synty 38+6 ja 2760g ilman että oli mitään poikkeavaa. Istukka toimi norm. ja lapsivettä norm. Niinkai se on että multa tulee pieniä vauvoja.
 14. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Made no sit varmaan on ihan ok jos esikoinenkin pieni :) miulle kätilö sano et jotkut saa pieniä vauvoja ja toiset sit niitä isoja :) yleensä ovat samaa kokoluokkaa samalla ihmisellä jos ongelmia ei ole..
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Made Peruskäyttäjä

  Vielä olis tämä viikko töitä ja sit alkaa äippäloma. Jonku verran on ollu jo harjotussuppareita, mutta ei onneks kivuliaita. Ja selkää välillä jomottaa ja tää iän kaikkinen väsymys pahenee koko ajan kun ei voi töissä ottaa päikkäreitä. No koht seki helpottaa ku pääsee lomalle. Rv 34+1 ja viikko pitää oottaa viel siihe kontrolli ultraan nii näkee taas, miten pikkunen on kasvanu.:)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 16. Susamama Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015

  Pienikokoisuus joko perimää tai tosiaan istukka ei toimi kunnolla. Hyvä että seuraavat ja saathan nähdä pikkuista useammin ♡
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Made Peruskäyttäjä

  Ultra kuulumisia vähäsen. Eli nyt rv 38+1 ja kävin kasvukontrolli ultrassa/sydänkäyrällä. Kaikki näytti taas olevan ihan hyvin, virtaukset kunnossa ja baby kasvanut edellisestä käynnistä. Mutta hieman olivat huolissaan, kun ei ollut kasvanut niin paljon kuin ois toivonut. Painoarvio oli n. 2500g.
  Joten perjantaina uudestaan sydänkäyrälle ja ens viikon keskiviikkona uus käyrä + ulrta, ja siellä selviää sitten, jos käynnistetään synnytys (pienen koon takia siis). Sanoivat, että ei uskalla päästää yli LA, jos vaikka onkin istukan vajaatoimintaa, mikä nyt ei näkynyt tällä hetkellä ultrassa.
  No nyt odotellaan sitten ens viikkoa ja mahd. käynnistystä. Hieman jänskättää kun en yhtään tiedä millainen käynnistys on (ensimmäinen syntyi itekseen 38+3) ja puhuivat jo, että käynnistävät ballongilla (en oo ikinä ennen kuullutkaan....googletin) jos kohdunkaulan tilanne on sama kuin nyt oli, niin saavat sitten vasta puhkastua kalvot.
  Onko kellään kokemusta tuota menetelmästä?
  Mutta positiivista on se, että vauva tulis jo viim. ens viikolla.... JEE...toivon kyllä, että lähtis itekseen käytiin tää, nii ei tarvii käynnistellä...eli SSS-tekniikka käytäntöön vaan. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 18. suviiit Peruskäyttäjä

  Mulla alotettiin se käynnistysrumba ballongilla. Se laitettiin paikoilleen ja aiheutti muutamia supistuksia. Sitte se tippu itekseen pois seuraavana aamuna. Siitäpä sitä jatkettiin cytotec lääkkeillä. Torstaina laitettiin ballong ja just maanantain puolella tyttö synty.
  Jos ne Made alkaa käynnistään sun synnytystä, toivotaan ettei kestä yhtä kauan ku mulla. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Elluyam Aloittelija

  Tänää on viiminen neuvola ennen yliaikaiskontrollia, jotenkii onnellinen et se on varattu ajoissa, ku kuulemma meijän äpolil on vähän ruuhkaa..
 20. Pöppiäinen89 Aloittelija

  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu