Blogit ja instagram-tilit, mainosta niitä täällä :)

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Vanha blogi-ketju on toodella pitkä ja siellä on paljon blogeja joita ei enää päivitetä joten päästetään se eläkkeelle ja tehdään uusi. :) Voit kertoa täällä blogistasi. Myös Instagram-tilejä saa mainostaa tässä samassa ketjussa.

Myös Vau löytyy Instagramista @vaufi.
 
Muokattu viimeksi:

'muurahainen'

Päivystävä dosentti
Kesämammat 2017
Aiempi blogini kertoi yrittämisemme vaikeudesta, IVF/ICSI hoidoista ja onnellisesta lopusta. Tätä blogia en enää päivitä, mutta siellä on hyviä vinkkejä muillekkin yrittäjille.

https://muurahaisenunelma.wordpress.com/

Uusi blogini kertoo elämästäni Endometrioosin ja II tyypin diabeteksen kanssa, tällä blogilla tuskin tulee olemaan onnellista loppua, mutta yritetään pysyä positiivisena

https://muurahaisenelamaa.wordpress.com/
 
M

Melkein tavallinen äiti

Vieras
Kerron Instagramissa tuoreella tililläni perheemme elämästä mielenterveysongelmien ja autismin kirjon kanssa. Vertaistukea ja stigman purkamista.
 
S

Sonjan ompelupaikka

Vieras
Ompelutöihin - ja projekteihin sekä kestotuotteisiin keskittyvä blogi: http://sonjanompelupaikka.blogspot.com kannattaa käydä vilkaisemassa & pistää seurantaan. Lisäksi Sonjan ompelupaikalla on IG-tili joka sekin kannattaa laittaa seurantaan: @sonjan.ompelupaikka (IG-tili on avattu tänään)

// Viestiä muokattu ylläpidon toimesta. Kaupallinen mainostaminen on foorumin säännöissä kielletty ja laskemme kaupalliseksi mainonnaksi kaiken muun kuin kirpparihenkisen myynnin. Kirpparihenkistä myymistä on omien tai vaikka lasten vanhojen vaatteiden yms. sekä esim. ylijääneiden ovulaatiotestien myynti. Myytäväksi tehtyjen käsitöiden myynti ei ole sitä.
 
Last edited by a moderator:
Top