FOORUMIN SÄÄNNÖT

Keskustelun 'Foorumin säännöt' aloitti Miramaria, 21 heinä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miramaria Tietävä tietäjä

  Foorumin säännöt

  Foorumin käyttäjänä hyväksyt foorumin säännöt ja sitoudut toimimaan sääntöjen mukaan. Vau.fi pidättää oikeudet muokata sääntöjä. Päivityksistä ilmoitetaan foorumilla, ja näiden ilmoitusten lukeminen on foorumin käyttäjän vastuulla. Foorumin sääntöjen rikkominen voi johtaa käyttäjätilin lukitsemiseen.

  Jos et hyväksy näitä ehtoja, ole hyvä äläkä rekisteröidy tai käytä tätä palvelua. Jos haluat sulkea tilisi tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä ylläpitoon.

  Tärkein ensin: käytä netikettiä!

  Haluamme tarjota mukavan keskusteluympäristön foorumillamme ja pyydämme kaikkia jäseniä käyttämään maalaisjärkeä ja hyviä käytöstapoja foorumille kirjoittaessa. Jokaisen nimimerkin takana on ihminen, joka ansaitsee tulla kohdelluksi arvokkaasti, vaikka olisitkin eri mieltä kanssasi käsillä olevasta aiheesta. Väittely ja peitsen taittaminen on sallittua foorumilla, mutta välttäkää henkilökohtaisuuksiin menemistä. Olethan siis kohtelias muita kirjoittajia kohtaan, säilytetään foorumillamme yhtä hyvä henki kuin tähänkin asti on ollut!

  Kaikki foorumin jäsenet pystyvät raportoimaan foorumin sääntöjä rikkovista viesteistä. Kannustamme ottamaan foorumin ylläpitoon yhteyttä, jos löydät viestin, joka rikkoo foorumin sääntöjä! Kiitos avustasi! :)

  Sisällön julkaiseminen

  Vau.fi:n ylläpito käy säännöllisesti läpi foorumille lähetettyjä viestejä. Kaikki sisältö, jonka lähetät tai lataat foorumille, on ylläpidon tarkasteltavissa. Älä lähetä mitään sisältöä, joka on mielestäsi yksityistä tai luottamuksellista. Pidätämme oikeuden poistaa tai muokata mitä tahansa sääntöjä rikkovaa sisältöä.

  Kirjoittaja ei itse pysty poistamaan viestejään foorumilta, mutta viestejä voi jälkeenpäin muokata. Pyynnöt sisällön poistamiseen tai muuttamiseen ovat palvelun tarjoajan harkinnan alaisia. Viestejä poistetaan vain painavin perustein.

  Palvelun tarjoajat eivät ole vastuussa mistään käyttäjien luomasta sisällöstä. Foorumille lähetetty sisältö ilmaisee vain laatijansa näkemyksiä.

  Käyttäjät sitoutuvat olemaan käyttämättä palvelua halventavan, loukkaavan, vihamielisen, uhkaavan, tekijän oikeuksia tai lakeja rikkovan, henkilökohtaista tietoa sekä laittomaan toimintaan kannustavan sisällön julkaisuun.

  Myönnät meille pysyvän, peruuttamattoman ja rajoittamattoman oikeuden käyttää, julkaista tai uudelleen julkaista palveluun lähettämääsi sisältöä. Sisältöä voidaan käyttää muun muassa Vau.fi:n artikkeleihin ja Vau.fi:n Facebook sivuilla. Käyttäjä säilyttää tekijänoikeuden sisältöönsä. Lue lisää aiheesta: Vau.fi on lainannut kommenttini artikkeliinsa - miksei minulta ole kysytty lupaa?

  Kaupallinen mainostaminen

  Mainostaminen foorumilla on kielletty. Myymme kuitenkin mainostilaa sivustollamme. Löydät mainosten hinnat ja yhteystiedot mainosten myyjään Mediakortti-sivulta.

  Kyselytutkimukset
  Jos olet opiskelija ja tarvitset vastaajia kyselytutkimukseen, kysy ensin ylläpidolta lupa kyselyn julkaisemiseen. Asiallisesti toteutettu, foorumin aihepiiriin liittyvä tutkimus todennäköisesti saa luvan. Ilman lupaa julkaistut kyselyt voidaan poistaa.

  Blogien ja Instagram-tilien mainostaminen

  Mainostaminen foorumillamme on kielletty. Blogien suhteen meillä on kuitenkin sellainen linja, että linkki ei-kaupalliseen blogiin esimerkiksi allekirjoituksessa on ok. Sama koskee Instagram-tilejä.

  Meistä on mukava nähdä, että niin monet kirjoittavat blogia! Suoranaisen mainostamisen kohdalla emme kuitenkaan tee eroa kaupallisten ja ei-kaupallisten blogien kanssa, eli esimerkiksi "Osallistu arvontaan blogissani!" tai "Käy lukemassa uutta mielenkiintoista blogia!" -huutelut poistetaan foorumilta. Foorumi on kuitenkin tarkoitettu keskusteluun, ja olisi ikävää, jos se alkaisi muistuttaa enemmän mainosalustaa.

  Omasta blogista ja Instagram-tilistä voi kertoa täällä.

  Sosiaalinen media foorumilla

  Kaikki facebook-ryhmiin, WhatsApp-ryhmiin ja muihin sosiaalisen median sovelluksiin liittyvä mainostaminen foorumilla on kiellettyä. Yritysten ja yhdistysten informaatiosivut sekä facebookin kirpparisivut on kuitenkin sallittuja. Lisää aiheesta voit lukea täältä.
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  Last edited by a moderator: 29 maalis 2021
 2. Sofi_86 Oman äänensä löytänyt

  Haluaisin vielä tarkistaa, saako vinkata tapahtumista? Itse esim. vinkkasin MLL Hämeenlinnan yhdistyksen kestovaippa- ja kantoliinaesittelyä. Lähinnä siitä syystä, että jos jotakuta kiinnostaa kestovaipat (niinkuin itseäni). MLL ei tietääkseni ole kaupallinen?
 3. Miramaria Tietävä tietäjä

  Vinkkaa vain! Vinkkien antaminen on ihan ok ja toivottuakin! :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Ökkis90 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Pakko kysyä tarkentava kysymys. Saako vinkata (nettisivua) mistä löytyy isoilla kupeilla olevia liivejä (mm. imetysliivejä)? Saako kertoo jos kysytään mistä on löytäny liivejä? :)
 5. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Saa vinkata ja kertoa omista hyvistä kokemuksista. :) Enemmänkin tämä ettei saa mainostaa tarkoittaa että jos vaikka valmistaisit näitä isoja liivejä, et saisi mainostaa firmaasi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Ökkis90 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kiitos. Äitipää aattelee kaiken vaikeesti. :D
  • Tykkään Tykkään x 1