+35 ekan odottajat

On jännää seurata sun tilannetta kun meillä oli vissiin sama laskettu aika ja olen melko varma itsellänikin että ellei olisi käynnistetty nin vauva olisi tullut yhtä myöhään kun sulla.
 
Täällä laitettu synnytys käyntiin tai yritetty :D ekat cytotecit meni 1030, eikä tapahtunut mitään. Toiset nyt klo 15 ja ooooteeeeeelllaaaannn...
 
Mulle aloitettiin oksitosiinillä ja sen jälkeen cytotekillä mutta vasta kun puhkaistiin kalvot niin lähti supistukset kunnolla käyntiin. Hyvä kuitenkin että kypsytellään rauhassa paikkoja ennen kun puhkaistaan jotta vauva kiinnittyisi hyvin. Malttia on tosiaan valttia. :)
 
Moi...
Empäs ole pitkään aikaan seurannut tai kirjoitellut tänne. Mut meidän pikku kirppu syntyi syyskuun alussa, pari viikkoa ennen laskettua aikaa. Poika oli kovin pieni 42 cm ja pikkusen yli kaksi kiloo. Nyt hän on jo kohta kolme kuukautta vanha ja paljon on kasvanut. :happy:
 
Meidän poika on tänään 7 viikkoinen ja on ollut 3 yötä/päivää koliikkia. Toivottavasti menisi ohi. Sydän särkee kun toinen huutaa kivuihinsa, eikä voi tehdä juuri mitään.
 
Takaisin
Top