1-vuotissynttärit

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Hellis, 10 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Onnea pikkuprinsessalle! Ja tyylikkäät viirit . Meillä puhallettiin 4 pinkkiä ilmapalloa ja levitettiin yksi rulla serpentiiniä siinä vaiheessa, kun ekat vieraat tulivat ovesta :happy:.
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Onnea pienelle 1-vuotiaalle :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Oijoi, onnea Emmalle! :Heartred Hienot viirit olit virittänyt! :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Kettumaiset kekkerit kekkaloituna! Ai kuinka jännää oli touhuta jo illalla koristeiden kanssa! Aamulla pikkujätkä oli aivan ihmeissään ja osoitteli palloja ja viirejä kummissaan :joyful: Jos joku ei vielä ole tajunnut, niin rrrrrrrrakastan juhlien järjestelyä :woot: Viikonloppuna toiset kekkerit vielä.

  Mutta nyt hän on yksivuotias, tänään. Ei kovin kauaa ole ollut vielä maailmassa tähän aikaan, klo 18:18 syntyi hän. Mun ihana rakas taitava pienisuuri mies :Heartred

  image.jpeg image.jpeg
  • Tykkään Tykkään x 10
 5. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Onnea helliksen tyypille!! Meilläkin on nuo ketut, ne pitää pupukannan kurissa. :wink Hienot tarjoilut ja koristeet!
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Onnea pienellesuurelle miehelle! Herkulliselta näyttivät tarjoilut, mielelläni olisin maistanutkin :happy:.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Salme Piirimestaruustason postaaja

  Ihanan näköiset kekkerit Hellis! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Onnea Hellisin poju! Ihanat kekkerit, varmasti olisimme halunneet olla mukana :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Tiukuliisa Piirimestaruustason postaaja Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Meillä tuntuu kanssa lähtevän lapasesta nämä synttärit. N. 30 vierasta tulossa ja meillä mummin kanssa on varsinainen konditorio menossa. Itse väsään 4 kakkua ja rocky roadia ja mummi hoitaa suolaisen puolen eli on kuulemma tulossa texmex-voileipäkakku, tuulihattuja, piirakkaa ja lihapiirakoita... Juhlamaailmassa käytiin eilen tyhjentämässä lompakko... mutt ekat synttärit on aina ekat synttärit. ☺
  • Tykkään Tykkään x 8
 10. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Tiukuliisa, totta! Näihin ekoihin varmaan tuli panostettua enemmän kuin mitä jatkossa... tai no, oman hulluuteni tietäen ehkä ei ihan totta :joyful: Mutta aika herkut synttärit sinne tulossa :happy:
 11. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Meidän kevyen panostuksen synttärijuhlien eka osa takana! Kaverisynttärit siis, paikalla kolme vauvakaveria vanhempineen (parit mattimyöhäiset tulee vielä tunnin päästä). Tarjolla porkkana- ja kurkkutikkuja, maissi- ja hedelmäraksuja ja hedelmistä tehty "kakku" vauvoille, karjalanpiirakoita, munavoita, ruissipsejä avokado-raejuustotahnan ja hummuksen kanssa, juustokakkua, fanipaloja ja keksejä. Eli itse tehtynä tasan juustokakku. Olin tänä aamuna töissäkin pari tuntia, joten hyvä ettei ollut suuria suunnitelmia :D Koristeina ilmapalloja ja vauvakutsuille siskon tekemä viirinauha. Tosi kivat kemut, hieman tietty kaaottista, kun neljä vauvaa syö yhtä aikaa lattialla (ja kaverilla on aina parempaa) ja toivotaan ettei kukaan pääse kiinni vanhempien kahvikuppeihin..

  Näitä pieniä on kyllä ihana katsella yhdessä, kun jo vähän leikkivät ja tutustuvat eri tavalla jo toisiinsa. Ja meidän poju on aivan rakastunut naapurintyttöön, halii ja pusii :D
  • Tykkään Tykkään x 5
 12. Emppuliina Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Meidän pikkuinen "vauva" täytti torstaina 1 :Heartred Huomenna sitten juhlitaan sukulaisten kesken! :) Tätä ei kyllä voi uskoa edelleenkään että mihin se vuosi oikein meni?
  • Tykkään Tykkään x 5
 13. Salme Piirimestaruustason postaaja

  Meidän pieni poikanen täyttää tänään vuoden. ❤ Tänään myöskin juhlitaan isovanhempien ja kummien kesken. Pojan ekat synttärit, voi että... *herkistys*
  • Tykkään Tykkään x 5
 14. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Onnea Emppuliinan ja Salmen pikkuisille! Herkkää aikaa tämä toukokuu, kevät ja yksivuotiaat muruset :Heartred. Niin pienet vielä, mutta kuitenkin niin hurjan paljon isommat kuin vuosi sitten. Juuri eksyin selaamaan vanhoja kuvia puhelimesta, onhan tässä vuodessa tapahtunut niin paljon!
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Onnea pikkuisille! Nopsaanhan se vuosi meni, minäkin yhtenä iltana katsoin nukkuvaa lastani ja ihmettelin, miten pitkäksi ja isoksi se onkaan jo kasvanut... Milloinkohan sitä uskaltaa pinniksestä luopua? :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 16. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Ihanaa, onnea myös muiden 1 vuotiaille! Ihanat juhlat sai herkistymään tänään!
  Meillä on jo pitkään nukuttu isommassa sängyssä, mut sänky onkin seinässä ja meidän sängyssä kiinni. Muuten en uskaltais varmaan viel laittaa ku aika kova on neiti pyörimään!
 17. Christalli Sukkela juttelija Lokamammat 2016

  Hei osaisitteko vinkata tulevaa äitiä mikä on ollut mielestänne kivoin/hyödyllisin/tms synttärilahja 1-vuotiaallenne? :wink
  Kaverin lapsen juhlat tulossa piakkoin.
 18. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Meille paras lahja oli pyörän istuin ja pyöräilykypärä. Myös muoviastiat ja taaperon lusikat, haarukat ja veitset alkaa olla hyödyllisiä. Muumeja tai kivoja eläinkuvia niissä. :) Kesällä uv-suojatut vaatteet (esim Reima) on myös hyviä.
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Meidän tyllerö tykkäsi kovasti duplolegoistaan. Ruokailusetit ym. ovat myös hyviä.
  • Tykkään Tykkään x 2
 20. Aida* Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Meidän hittilahja oli lasten uima-allas (sellainen pieni johon saa vain muutaman sentin vettä), sekä siihen uv-suojakupu ja pallomeren palloja. On aika monet hyvät leikit saatu tällä niin sisällä kuin ulkonakin.:p
  • Tykkään Tykkään x 3