⭐️Päivän Positiiviset⭐️

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Avvi, 16 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mayapapaya Oman äänensä löytänyt

  Mäkin ostin ekat pöksyt vaaville. Valkoiset, pehmoisella pinnalla ja pepassa nallen naama :D. Piti saada jotain konkreettista, ihanaa kotiin tulokkaasta muistuttamaan, ettei pelkästään kurjaolo muistuta aina :D
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Avvi Näppärä viestien naputtelija

  Käytiin koko perheen pyöräretkellä, pikkumies oli ihan fiiliksissä isin kyydissä istuskellessa. Illalla vielä koko porukka saunottiin. Kyllä uni maistuu (toivottavasti pikkumiehelläkin aamuun asti :))
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Lise Näppärä viestien naputtelija Huhtimammat 2016 Heinämammat 2018

  Perjantai!!! työviikosta väsyneet saa levätä :dead:
 4. norappi Sanavalmis juttuseppä Heinäkuiset 2021 Huhtimammat 2016

  Sain aikaseksi haettua digi testit ja saan testattua nouseeko hormooni. Jännittää jotenkin koko raskaus. Aamulla teen testin :)
 5. Jannski Sukkela juttelija

  Lise, meillä vkloput on myös mammalle lepoaikaa, pääsee isi viihdyttää esikoista ja äiti vähän huilia pidempään aamusin :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. norappi Sanavalmis juttuseppä Heinäkuiset 2021 Huhtimammat 2016

  Tässä aamussa positiivista oli digi testi mikä näytti 2-3 niinkuin pitikin. Tässä päivässä on positiivista että mennään tapahtumaan. Se on rautalankaa ja jenkkiautoja. Kun meillä sellainen ihana musta paholainen on joka meni muuten eilen katsastulsesta läpi ja on vuodeksi taas leima :)
 7. Avvi Näppärä viestien naputtelija

  20150822_161740-1-1.jpg :talk017 :Heartred:Heartpink:Heartblue
  • Tykkään Tykkään x 5
 8. Lise Näppärä viestien naputtelija Huhtimammat 2016 Heinämammat 2018

 9. norappi Sanavalmis juttuseppä Heinäkuiset 2021 Huhtimammat 2016

  Mulla oli aamulla pelokas olo jostain syystä. Varmaam jotain unta nähnyt yöllä. Sen takia oli pakko testikin tehä. Siihenhän tuli sitten oikein kunnon viivat. Mieli taas positiivinen ainakin testin suhteen.

  Attached Files:

  • Tykkään Tykkään x 2
 10. Mariap Puuhakas puhuja

  Siis ihanaa! Oon syönyt tänään lihapullia, perunaa, 3 leipää ja jotai kanamössöö ja kaikki on pysyny sisällä! :) alkaa mieli oleen paljon positiivisempi. Välillä iha itku tirahtaa ku olo on parempi. :D
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Voittaja Voittaja x 2
 11. norappi Sanavalmis juttuseppä Heinäkuiset 2021 Huhtimammat 2016

  Tänään täynnä 5+0. Kolmen viikon päästä on ar-ultra. Ihanaa :)
 12. Avvi Näppärä viestien naputtelija

  Lapsi nukkui monen monen monen klo kuuden aamun jälkeen melkein puoli kahdeksaan!!! Ettepä tiiäkkään miten hyvältä ja levänneeltä tuntuu :grin
  • Tykkään Tykkään x 6
 13. Hentokuiskaus Jostain jotain jo tietävä

  6+1 ja ehkä hullulta kuulostaa mut jos tulee tyttö niin mulla 2 vahva nimiehdotusta.
 14. Mariap Puuhakas puhuja

  Hentokuiskaus, meillä on jo nimet päätetty :D eli ei kuulosta hullulta!
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Manteliina Hyväntuulinen höpöttäjä

  Jee! Ekaa kerta pitkään pitkään aikaan mulla tuntuu olevan positiivinen mieli:) Oon ollu tän koko raskauden ajan ku perseeseen ammuttu karhu ja nyt vihdoinki tuntuis siltä, että olo alkaa neutraloitua:) Jospa nää itku- ja raivokohtaukset ois vihdoinko ohi, ja pääsis nauttimaan siitä ajatuksesta, että mun sisällä kasvaa uus elämä:)
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Lise Näppärä viestien naputtelija Huhtimammat 2016 Heinämammat 2018

  Tuli tässä vaan mieleen kiitoksen sanat teille. Ensiodottajana sitä jotenkin jännittää äitien joukkoon liittymistä. Mediassa ja muutenkin kuulee miten naiset ja äidit arvostelee toisiaan ja on vähän sellasta syyllistävää ilmapiiriä teki niin tai näin. Oon joskus osunut äitien ja vauvojen kanssa samaan kahvipöytään ja kun yksi on lähtenyt vaihtamaan vaippaa niin muut sitten arvostelleet tapaa, millä vaipanvaihtaja hyssyttää lastaan.

  Tai joku julistaa, että haluaa tietenkin tehdä lapset ennen kun täyttää 30 tai ei ainakaan voisi asua pienessä kerrostaloasunnossa kaupungissa, maallahan ne terveet lapset kasvaa (maalla ja kaupungissahan on erona vaan, että ne on erilaisia - plussat ja miinukset löytyy molemmista)

  Ilkeily ei auta ketään, ja kaikkihan tässä parhaansa yrittää. Sellanen aito kannustus ja neuvojen anto sellaiselle joka niitä pyytää. Tuki ja myötäeläminen. Nyt jo Huhtikuisissa on musta tosi kiva henki ja kallisarvoisia vinkkejä ja tukea. Nämä ajatukset ilostutti päivää tänään, kiitos!
  • Tykkään Tykkään x 9
 17. Mariap Puuhakas puhuja

  Mä myös tykkään hirveästi teistä :D käyn pääasiassa valittamassa täällä, mutta ihana kuulla miten muilla menee ja saada apua ja neuvoja!
  • Tykkään Tykkään x 4
 18. Jannski Sukkela juttelija

  Mun mielestä positiivista on se et saa jossai valittaa "luvan" kanssa ja ilman pelkoa et joku sanoo taasko valitat sun huonoa oloa :D Ja saa tulla kyselee "tyhmiä" :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 19. Ruusa# Supliikin supersankari Huhtimammat 2016 Elomammat 2017

  Jep :) Ja kun omat ajatukset pyörii jo niin odotuksessa, muttei niistä asioista tosiaan voi olla kokoajan avautumassa...Ois ihan tylsää seuraa muille + kaikki tutut ei ees tiedä vielä. Niin tää paikka on kyllä loistava voida puhua ilman että tarvii aatella että "voi ei taas mä puhun siitä mitä oon pystyny syömään tms" Kun kaikilla täällä samat jutut pyörii mielessä! Ja saa vielä tukea ja neuvoja tyhmiinki kysymyksiin
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. Iirai Sukkela juttelija

  Sain tänään pinnasängyn ja löysin kirpparilta edullisesti mieheni haluaman syöttötuolin. Ja pariskunta, joka pinnasängyn antoi, kyseli vielä josko lipastolle/hoitopöydälle olisi tarvetta, kun heillä olisi samaa sarjaa oleva tarpeettomana. Lupailivat bensakorvausta vastaa sen toimittaa jos kiinnostaa. ♥
  Pinnis ja syöttis lähti väliaikaissijoitukseen sukulaisille, joilta ne palautuu sitten kun tarve alkaa olla meillä suurempi.

  Huono puoli on, et mitäs mä nyt sit ostelen, kun päätin et vaatteita ja turvakaukaloa ei osteta ennen kun toinen mummo on antanut joululahjansa ja vaunutkin tuli jo hankittua viime viikolla..