Äitiysvaatteet

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Nipanderi, 18 joulu 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Ei ollu mun tilaamat pitsiset, oon näitä tilannut jo joskus 8 vuotta sitten että kyllä pitäis oleman vakiomallia. Mä katson löydänkö niitä ni voin linkittää :).

  muoks. Ei näyttänyt olevan näitä nyt :sad001
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Kovin pieni Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Kiitos avusta kuitenkin! :happy:
 3. AnniV Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Mä tilasin ehkä kuukausi sitten h&m:stä pitsisiä mama hipstereitä, jotka on kyllä tosi matalat. Niissä on vain mun mielestä vähän hassun mallinen etuosa. En nyt enää löydä niitä verkkokaupasta, joten oliskohan poistuneet valikoimasta tässä välissä.
 4. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Äh, tuli tehtyä pari viikkoa sitten hutiostos kirpparilta. Kaipasin jo kipeästi tukivyötä selälleni, ja löysin just sitä merkkiä mitä käytin viimeksi (Anita). Se vaan oli L-kokoa, no olis pitänyt arvata että se on liian iso mulle. Mut nyt tein nettikirppiskaupat M-koosta, sen pitäis olla mulle sopiva. Eli jos joku espoolainen kaipaa L-koon tukivyötä niin mulla on ylimääräinen :happy:
 5. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Onko kenelläkään kokemusta Zalandolla myynnissä olevista Anna Fieldin äitiysvaatteista? Ovatko laadukkaita ja pysyvätkö käytössä hyvänä?
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Ostin yhden trikoopaidan, aika nopeasti nyppyyntyi. Ehkä kolmen käyttökerran jälkeen pientä nyppyyntymistä. Päällä kyllä mukavan tuntuinen.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 2
 7. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Sain tänään kaverilta kassillisen henkkamaukan raskauspaitoja. Ei ehkä sellaisia mitä töissä käyttäisin, mut kotona rötvätessä menee oikein hyvin. Muualla ei tarvii käydäkään kun lockdownia taas pukkaa...
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. Air4M Sanavalmis juttuseppä Elokuiset 2021 Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mä haluisin nimenomaan sellaiset pikkarit, jotka tulee tissiliiveihin saakka. Inhottaa, kun kummari painaa navan yläpuolella kaikissa omissa. Matalia en osaa käyttää, loppuvaiheessa kyllä aina on ollut pakko, kun mitkään pikkarit ei yllä mahan yli.
 9. Shooky90 Kommentoinnin ninja Elokuiset 2021 Elokuun äidit 2019

  Noppies raskauspikkarit tulee todella korkealle. Itse suosin niitä just samasta syystä, en voi sietää mitään painetta alavatsan tai navan kohdalla. :rolleyes:

  (Riippuu tosin varmaan ruuminrakenteestakin kuinka korkealle tulevat. Terv. Tämä lyhyemmän puoleinen matami :grin)
 10. NL Piirimestaruustason postaaja Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Mä haluun kanssa tollasia! :smiley-bounce013
 11. Kovin pieni Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mäkin tykkäisin, että se alushousujen reuna olisi joko niin korkealla tai sitten matalalla, että se ei purista kohtua. Toi mun hutiostos painaa just inhottavasti muutama sentti navan alla rakkoa/kohtua, ja se kuminauha oikein kiristää lisää vaikka housut on muuten väljät. Yleensä oon suosinu pitsisiä just sen takia kun niissä ei oo kiristäviä reunoja, mutta en katsonut noita tilatessa niin tarkkaan, että niissä onkin kuminauha, vaikka ovatkin pitsiset.
 12. Hannan Puuhakas puhuja Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Toivon mahtuvani omiin vaatteisiin ainakin nyt aluksi. Kesäksi ostan sitten maksimekkoja ja menen niillä.
 13. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Vanhoja mamma vaatteita löytyy vähäsen. Kavereilta on saatu lainaan paitaa, housua jne. Näillä uskon pärjääväni loppu odotuksen kun mulle nyt on just sama miltä näytän :hilarious: imetysliivejä on muutamat ja mahavyö myös. Kesällä on hyvä kun pystyy mennä ilmavissa mekoissa jotka ei edes tarvitse olla normaali tunikoita kummempia kunhan maha menee jotenkin sinne.:)
  Tähän päivään asti meni normaalit vaatteet mut ihan ykskaks pullahti maha pari päivää sitten esiin ja nyt ei kyllä mahu mikään :cat:
  Housuista tykkään ehdottomasti niistä joissa resorit/reuna nousee ylös rintoihin asti. Mun maha on varmaan niin roikkuvaa mallia että tarvitsee sen tuen :wtf:
 14. Sundiu Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Kyllä kävi tuuri tänää ku menin h&m:llä pyörähtää ajankuluksi. Äippä farkut ja sortsit makso 1,99€ kappaleelta ku farkuissaki oli normaalisti hintaa 40€ ja sorteissa 25€, ostin kaikkea muutakin, ostokset normisti ois ollu 130€ luokkaa, nyt maksoin ainoastaan 11euroa :happy:
  • Tykkään Tykkään x 7
  • Voittaja Voittaja x 1
 15. Neretle Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Sain ystävältä jotain äitiysvaatteita ja housuja oon jo käyttäny, kun alkaa tavalliset housut jo kiristää..
 16. Srii Seurustelun sensei Elokuiset 2021

  Mulla edelleenkin menee omat kollarit jalkaan, vaikka äippäkollareitakin käytän kun ne on niin mukavat päällä :grin
 17. Neretle Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Menee mullakin collarit ja niitä käytän kotioloissa, mut töihin tykkään laittaa mielummin jotain ”siistimpää” :)
 18. Srii Seurustelun sensei Elokuiset 2021

  Meillä ei töihin kovin siistiä vaatetta kannata laittaa, kollarit on just hyvät tännekin. En mä kyl muutenkaan oikeestaan ikinä esim. Farkkuja käytä, kollareilla ja reenihousuilla mennään :)
 19. fruktgodis Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Eka äitiysvaate tuli ostettua eilen, farkut. Mulla oli enää yhdet normifarkut, jotka mahtuu, ja nekin valuu jaloista, kun vyötärö jää mahan alle eikä pysy navan kohdalla. Äitiysfarkut tuntui niiin mukavilta!! Lisäks sain vihdoin ostettua isommat rintsikat, kun omat ei oo enää hetkeen olleet sopivia.

  Kevättakki mietityttää, että se ei taida enää mahtua, kun ilmat tästä vähän lämpenee.. ei hotsittais yhtään ostaa uutta takkia, mutta kaisse on pakko, jos meinaa ulkoilla :confused:
 20. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Vielä muuten menee tavisvaatteet päälle, mutta ei kauan. Ulkoiluhousut saa rullailtua onneksi vatsan alle. Kevättakki löytyi tovi sitten torista, on ihan uutukaisen oloinen. Ja kasa farkkuja myös. Luulen että kesäksi seuraavat vaateostokset, jollei sitten jotain paitoja tarvita aiemmin.