Äitiyspakkaus

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2016' aloitti Leenuskainen, 15 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Leenuskainen Aloittelija

  Milloin "julistetaan" uusi äitiyspakkaus? Me maaliskuiset ei varmaan ehditä saamaan uutta, eikö niitä riitä aika pitkään seuraavan vuoden puolelle?
 2. Owlet Ihastunut foorumiin

  Viime vuosina uudet pakkaukset on julkistettu helmikuussa, ystävänpäivän paikkeilla, ellen väärin muista. Jakoon nuo pakkaukset ovat tavanneet tulla vasta maalis-huhti-taitteessa. Äitiyspakkaus/äitiysavustus tulee hakea viimeistään kaksi kuukautta ennen laskettua, eli suht varmasti saadaan vielä vanha paketti, ellei tapahdu jotain aivan älytöntä pakettiryntäystä tai synny aiempaa reilusti enemmän lapsia :). Itse tykkään tuosta paketista todella paljon, joten laitan sen varmasti hakuun jo tulevana syksynä, kun vähimmäisaika tulee täyteen. Pakettia saa siis hakea jo kun raskautta on kulunut 154 päivää ja raskaustodistus on saatu neuvolasta :)

  Terveisin yks hassu äp-fani :D
  • Tykkää Tykkää x 4
 3. Anile123 Rakastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Huhtimammat 2016

  Täälläkin innolla äitiyspakkausta odotellaan , ihanaa päästä hypistelemään sitten niitä vaatteita ja muita. Jaa joka vuosiko ne uudistuu ? :eek: mä luulin että tuo mikä julkaistiin niin ois sama muutaman vuoden ainakin. :D
 4. Ninni22 Ei muuta elämää Maaliskuunmammat 2016

  Anile juu joka vuosi tulee uusi pakkaus :D me saadaan vielä 2015 vuoden pakkaus. Ainakin mä haen äitiysavustusta heti marraskuun alussa kun saan neuvolasta todistuksen :D parin kuukauden päästä on jo pakkaus varmaan saapunut! :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 5. Milena90 Ihastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Itekin haluan tämän vuoden pakkauksen! Se on niin ihana ja pöllöjä! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Leenuskainen Aloittelija

  Odotan kanssa että pääsee jo pelkästään hypistelemään niitä vaatteita ja tavaroita :) ensimmäistä odottaessa kaikki on niin uutta ja jännää
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Muumimammuli Tuttu foorumilla

  Mä haluisin kaksosille erilaiset paketit. Ei taida olla mahdollista? :sad001
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Ninni22 Ei muuta elämää Maaliskuunmammat 2016

  Muumimammuli ne on kaikki samanlaisia ne pakkaukset. Että ei sitä erilaisia voi saada. Otatko muuten kaks pakkausta ja yhden rahana, vai miten? :)
 9. KoBe Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2015

  Paitsi jos saat ostettua pakkauksen joltain. Mut sitten pitäis melkein ostaa viimevuotinen, kun tämänvuotinen voi olla jaossa vielä kun meidän lapset syntyy.
 10. VeKKuli❤ Tuttu foorumilla

  Musta on ihan järkyttävää millä hinnalla noita äitiyspakkauksia myydään! Torissa oli jollain myynnissä ja laittoi ettei myy alle 200e, ja kuulema oli saanut siitä jo tarjouksenkin 290e.. :D oikeesti, voi ihmisten ahneutta.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. KoBe Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2015

  :sad001
  Mua harmittaa kyllä tommonen. Yrittääkö se vielä korkeampaa hintaa siitä?
  Laatikko ja makuupussi on kai ne tärkeimmät vuosijutut. Tämän vuoden haalari on kyllä parempi kuin viimevuotinen, koska tässä saa jalat yhteen pussiksi.
 12. Serewade Peruskäyttäjä

  Ennen on uudistunut joka vuosi mut musta tämä pakkaus on ollut nyt pari vuotta jaossa.
 13. Ninni22 Ei muuta elämää Maaliskuunmammat 2016

  Serewade kyllä tätä pakkausta alettiin jakaa helmimaaliskuussa ja viimevuonna oli eri pakkaus? Miten nii kaks vuotta sama pakkaus? :eek:
 14. Ninni22 Ei muuta elämää Maaliskuunmammat 2016

  Piti tarkistaa :D tuossa ylempi 2014 ja alempi 2015

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 2
 15. Soiccu Rakastunut foorumiin

  On niin paljon parempi tuo 2015 pakkaus :) :)
  Mä en tykänny yhtään tuosta 2014 Aappa apina-makuupussista ja harmitti, kun ei ollut ompelutaitoja vaihtaa kuosia siihen. :D ostin kankaankin, että vien jollekkin tehtäväksi, mutta jäänyt sittemmin..
 16. Owlet Ihastunut foorumiin

  Serewade on siinä oikeassa, että kerran on ollut äp pitempään kuin vuoden jaossa, mutta vuodet oli 12-13, eli tuolloin lanseerattiin uusi pakkaus uusitulla Sukupuu-pahvilaatikolla (pakkauksessa oli siili-makuupussi) :). Julkaisu oli poikkeuksellisesti elokuussa 12 ja sitä sitten jaettiin, kunnes keväällä 2014 tuli uusi pakkaus jakoon (aappa-makuupussillinen). Ja tää vuoden 15 pakkaus tuli jakoon maaliskuun lopulla uusitulla pahvilaatikolla. Vähän harmistuin pahvilaatikkomuutoksesta, kun se sukupuu-kuosi ois ollu kiva, mut kyl sitä onneksi on jo tottunu siihen ankkaperheeseenkin :).

  Ps. anteeksi info-ähky :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. KoBe Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2015

  Mä taas pidin siitä 2014 makuupussista, mut tämänvuotinen on myös ihan tyylikäs. Itse en siitä siilistä olis taas kauheasti tykännyt. Mutta toisaalta 90-luvun kuosit on ihan kauheita. Toki aika vaikuttaa, voi olla että 2030-luvun mammat haukkoo kauhusta henkeään nähdessään näitä mistä me tykätään.
 18. SannaRiikka Tuttu foorumilla

  Kuinka pitkällä raskauden pitää olla ennen ku saa hakee äitiyspakkausta? :)
 19. KoBe Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2015

  • Tykkää Tykkää x 1
 20. SannaRiikka Tuttu foorumilla

Jaa tämä sivu