Äitiysavustus - äitiyspakkaus vai rahana?

Siinä oli kyllä tänä vuonna aivan ihania juttuja:smiling-eyes: En vaan tiedä kannattaako kuitenkin ottaa rahaa kun vauvatavaraa on ihan kauheasti jo ennestään..
 
Esikoista odotetaan täälläkin, ja pakkaus tulee varmasti tarpeeseen. En ole huomannutkaan katsoa mitä kaikkea sieltä löytyy. Täytyy mennä ihmettelemään :Two-hearts:
 
Esikoinen tulossa, joten ilman muuta otan äitiyspakkauksen. Pakkauksessa näyttää olevan kaikkea ihanaa. Sen sisältöä ensimmäistä kertaa netissä katsoessani vähän liikutuinkin siitä, että tällainen käytäntö on olemassa :Yellow Heart:
 
Toinen lapsi tulossa ja en tiedä vielä, otetaanko pakkaus vai rahana… Tavallaan pakkaus kyllä houkuttaisi, koska siinä on niin kivoja tuotteita nyt :smiling-eyes:
 
En saa mitään. Esikoisesta otin pakkauksen ja ihan kiva ensikertalaisena. Nyt en ottaisi jos olisin Suomessa. Yksi kerta riittää..
 
Otettiin pakkaus, vaikka ennestään on yksi pieni. Olin tosin ehtinyt pistää suurimman osan tarvikkeista eteenpäin, joten vauva sai nyt oman pakkauksen, ja se oli ihan hyvä valinta. Tykkäsin kovasti muumihaalarista ja Norppa-makuupussista. Oli siellä ihan nättejä vaatekappaleitakin seassa.
 
Takaisin
Top