Äitiysavustus - äitiyspakkaus vai rahana?

Esikoisen pakkauksesta on kaikki tallessa, mutta eiköhän silti oteta pakkaus nytkin. Kiva saada molemmille oma.

Esikoinen nukkui pakkauksen laatikossa pinnasängyssä alkuun. Ja pakkauksen sai kätevästi vaikka olohuoneeseen ja vauva nukkui siinä ja itse katsottiin vaikka elokuvaa.
 
Meillä esikoisella äp laatikko toimi mökki- ja mummolareissuilla vauvan petinä ekat kuukaudet :) Oli varsin kätevä, kun siinä sai kuljetettua kaikki vauvan vaatteet ja tarvikkeet reissuun, ja toimi samalla sänkynä :) Ja samoin tehdään tän toisen kanssa, vaikka ei oteta pakkausta niin käytetään sitä esikoisen laatikkoa myös uuden vauvan reissusänkynä alkuun.

Hyvä vinkki!
 
Täällä kans esikoisen pakkauksesta jäljellä vaatteita, makuupussi jne. Eikä tämän vuoden pakkauksessa ollut meillekkään kovin montaa mieluista vaatetta, joten rahana otetaan ja hankkii sitten itse mitä kokee tarpeelliseksi :)
 
Beating HeartKatsoin pakkauksen läpi, ja tuo haalari on kyllä aivan ihana! Meillä on kyllä tosi paljon esikoisen tavarat säästettyinä, joten siinäpä onkin pähkäilemistä, otettaisiinko ihana hypistelypaketti vai ei.
 
Omasta mielestä tän vuoden pakkauksessa on ihania kuoseja, ketut on niin kivoja ja mies on laiskiaisfani :) Kun on esikoinen kyseessä niin aion ottaa pakkauksen, muussa tapauksessa ehkä ottaisin rahana.
 
Rahana, niin tein esikoisenkin kohdalla. Ostin sitten erikseen fb-ryhmästä ne sen vuoden pakkauksen kivat jutut, makuupussin ja haalarin, ja niin teen varmaan nyttenkin Beaming Face With Smiling Eyes
 
Esikoisen äitiyspakkauksesta kaikki on tallella, mutta otetaan silti tälle toisellekin äitiyspakkaus. Se on niin huippu!
 
Meillä on paljon vaatteita ja toppapukukin tallessa edellisiltä, joten nyt otetaan varmaan rahana.
 
Pakkaus. Meillä ei ole mitään hankittuna ja onhan se upeaa, että Suomessa halutaan tarjota tällainen avustus kaikille äideille.

Mitä mieltä olette muuten siitä, että Suomessa asuva perhe ei saa äitiyspakkausta jos äiti ei kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin, vaikka isä kuuluisikin? Esim. Suomeen työtehtävän takia muuttanut muun maan kansalainen, joka maksaa sosiaaliturvamaksua siihen maahan, josta hänen palkkansa maksetaan.
 
Milloinhan äitiyspakkaus2022 julkaistaan…vaikka sitä tämän vuoden toki jaetaan nin kauan kuin riittää.
 
Noniin se voi olla, harmi kun tämän vuoden pakkauksen kuosit ja värit eivät oikein miellyttäneet meitä Confused Face
 
Me toukokuiset saadaan myös näillä näkymin v. 2022 pakkaus vauvabuumin takia. :tears::red-heart: Ei haittaa. Vaikka tykkäsin ehkä hieman enemmän joistain jutuista vanhassa pakkauksessa, mutta ihan kivoja ne vaatteet on uudessakin! Toppapuku ja makuupussi etenkin :Sparkling Heart:
 
Takaisin
Top