Äitiysavustus - äitiyspakkaus vai rahana?

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Administrator
Maalisäidit 2020
Oletteko jo tutustuneet vuoden 2021 äitiyspakkaukseen, jonka todennäköisesti saisitte? Aiotteko ottaa avustuksen pakkauksena vai rahana?
 
Tutustuin pakkaukseen kun se julkaistiin alkuvuonna. Minun silmään kivoja juttuja, unipussi jäi mieleen kun se oli kovin söpö. Esikoinen kyseessä niin paketti tulee varmaan otettua.
 
Varmaan rahana. Esikoisesta halusin ehdottomasti pakkauksen, mutta nyt meillä on tallessa ne kaikki pakkauksen tavarat esikoisen jäljiltä. Ei tehdä mitään toisella makuupussilla, toppapuvulla jne.

Äitiyspakkaus on aivan huippujuttu, mutta kun kaikki esikoisen vaatteet ja tavarat on säilössä odottamassa uutta käyttäjää niin ei ole tarvetta. :)
 
Me tuskin otetaan pakkausta. Tosi kivan näköinen pakkaus kyllä tänä vuonna, mutta esikoisesta melkein kaikki jäi käyttämättä ja ne mitkä tuli käyttöön niin on vielä tallella.
 
Otin esikoisesta pakkauksen aikaan (2009) ja nyt ehdottomasti otetaan. Sillä on sisällön lisäksi niin iso symbolinen merkitys :Heartred
 
Otetaan varmasti rahana, esikoisen jäljiltä säästössä hurja määrä vaatteita ja muutakin tarviketta ☺
 
Esikoisen jäljiltä on paljon vaatteita, mutta kyllä silti vähän houkuttais ottaa pakkaus ihan sen fiiliksen takia ja niiden parin tuotteen (kuten makuupussi ja laatikko).
 
Esikoiselle pakkaus :) Missäs yleensä menee se raja, kun alkaa uutta saamaan? :scratch Meille siis luultavasti vuoden -21 pakkausta?
 
Esikoiselle pakkaus :) Missäs yleensä menee se raja, kun alkaa uutta saamaan? :scratch Meille siis luultavasti vuoden -21 pakkausta?

Oon ymmärtäny et se riippuu siitä kuinka moni niitä pakkauksia haluaa ja siihe asti ne jakaa kunnes loppuu ja sit aloittaa uudella.
 
Joo, vanhat jaetaan ensin loppuun ja sitten uutta. Mulla on yksi huhtikuinen ja hän sai edellisen vuoden pakkauksen.
 
Viime vuosina uutta on alettu jakamaan huhti-toukokuussa, joten eiköhän meille tule tämä 2021 pakkaus. Mitä ootte siitä mieltä? :)
 
Viime vuosina uutta on alettu jakamaan huhti-toukokuussa, joten eiköhän meille tule tämä 2021 pakkaus. Mitä ootte siitä mieltä? :)

Musta laatikko ja makuupussi on ihan kivat. Todennäköisesti toppapuku vois mennä sopivasti talveksi (syksy esikoisella oli ekan talven hirveen iso ja tokan liian pieni) college vaatteet on kivat ja harsot ja ruokalaput. Bodyista osa on kivoja, mutta kaikki ihan ok. Viimeksi Reiman leggarit oli kovassa käytössä. Potkuhousut on musta hankalat. Yökkäri on tosi kiva. Lakanat sais olla neutraalimmat. ÄP tissisuojat on best ja lanoliini tosi moni käyttöstä. Kuumemittari on ihan surkee. Ensikirja on kiva.
 
Meillä toukokuinen 20 ja ainakin silloin saatiin vielä 19 pakkaus. Ekalla kerralla halusin ehdottomasti äitiyspakkauksen.

Tämä 21 pakkaus on kanssa kiva ja toisaalta houkuttelisi ottaa se, vaikka esikoiselta kyllä tallessa aika paljon kaikkea, ettei nyt ehkä välttämättä ole tarvetta. Mutta jotenkin olisi ihana saada tällekin oma pakkaus :love017
 
Takaisin
Top