Recent content by Miramaria

 1. Miramaria

  Miltä vauvakuume tuntuu?

  Kertokaa kokemuksia! :)
 2. Miramaria

  Loppuuko synnytyskipu ponnistusvaiheeseen?

  Unohdin mainita, että lapsi oli virhetarjonnassa eikä meinannut päästä ulos. Onkohan se vaikuttanut asiaan? :think005
 3. Miramaria

  Loppuuko synnytyskipu ponnistusvaiheeseen?

  Olen kuullut monelta, että kun pääsi ponnistamaan, kaikki kivut loppuivat. Miten on? Loppuvatko? Itselläni ne pahimmat kivut tulivat vasta ponnistusvaiheessa. :nailbiting:
 4. Miramaria

  Äitiysloman jälkeen töihin

  Onpa hankala tilanne! Tietenkin olisi ihan parasta, jos pystyisit opiskelemaan loppuun asti opinnot ja sitten siirtymään oman alan töihin. Kuinka joustavat opinnot ovat ja onko sulla mahdollista tehdä etäopintoja, nostaa opintolainaa ja tehdä vaikka samalla osa-aika työtä kun mies on kotona...
 5. Miramaria

  GALLUP: Mistä ostatte lastenvaatteet?

  Taas yksi gallup! :grin Itse ostin vauvanvaatteet enimmäkseen kirppareilta. Taaperolle ulkovaatteet myös kirpparilta. Mutta mitä isommaksi kasvaa, sitä useammin kaupasta, kun näähän kuluu käytössä aivan puhki! Kertokaas, kuinka teillä? :)
 6. Miramaria

  Hemmetin päivähoito

  Joo o, kurjiahan nuo on, mutta ei niille oikein mitään voi. Muuta kuin pestä vain käsiä ahkerasti, eikä sekään välttämättä pelasta. Kihomadot ovat sellaisia oveluksia, että vanhemman on hirveän vaikea niitä huomata ennen kuin ne ovat jo leviämisvaiheessa. Onneksi ne eivät ole vaarallisia, vaikka...
 7. Miramaria

  Lataa kätevät Odotus- sovellus täältä!

  Moi kaikki! :greet025 Oletteko jo ladanneet Vaun puhelinsovelluksen? Kätevä Odotus- sovellus löytyy niin iPhonelle kuin Androidille. Lue lisää >> Vau.fi Odotus on tarkoitettu oman kuukautiskierron, raskauden ja lasten kehityksen seuraamiseen.
 8. Miramaria

  Tyhmiä kysymyksiä synnytyksestä.

  Olisiko niin, että otetaan saliin kun kohdunsuu on joitain senttejä auki, että on mahdollista antaa tarvittaessa puudutuksia ja seurata tarkemmin lapsen vointia? Nyt ihan mutuilen. Pitääpä laittaa tuonne toimituksen puolelle jutuntekovinkki tästä! :)
 9. Miramaria

  GALLUP: Ristiäiset vai nimiäiset?

  Pistetäänpä galluppi pystyyn! Meillä vietettiin nimiäisiä, kun ei kirkkoon kuuluta. Isä sai kunnian paljastaa nimen, eikä mitään arvuutteluleikkejä leikitty (koska näistä kuulin vasta myöhemmin, olisin pitänyt loistavana ideana!). Kuinka teillä? :)
 10. Miramaria

  Tyhmiä kysymyksiä synnytyksestä.

  Synnytyksen kesto lasketaan säännöllisten supistusten alkamisesta (noin 10> minuutin välein). Saliin mennään yleensä, kun kohdunsuu on tarpeeksi auki. Kertokaas te tarkemmin, joilla synnytys on tarkemmassa muistissa! :)
 11. Miramaria

  Gallup: Kumpi herää useammin lapsen itkuun, isä vai äiti?

  Jutussa kerrotaan, että sosiologi Sarah Burgardin johtama yhdysvaltalainen tutkimus osoitti yöheräämisen olevan vahvasti sukupuolisidonnasta. Niin oli meilläkin, minä se yleensä aina nousin rauhoittelemaan lasta. Miten teillä?
 12. Miramaria

  Kätevät Odotus- ja Foorumi-sovellukset täältä! ;)

  Heippa siksy! Ryhmä näkyy normaalisti kännykkäsovelluksissa lasketun ajan keskusteluiden yläpuolella. Joskus (tai no, ilmeisesti yleensä) sovelluksella kestää päivittää tiedot uusista asetuksista, joten ryhmän ilmestymisessä saattaa kestää - mutta sen pitäisi tulla näkyviin muutamassa päivässä...
 13. Miramaria

  Lataa kätevä Odotus- sovellus täältä

  Heippa lokakuiset odottajat! :greet025 Oletteko jo ladanneet Vaun puhelinsovelluksen. Kätevät Odotus-sovellus löytyy niin iPhonelle kuin Androidille. Lue lisää >> Vau.fi Odotus on tarkoitettu oman kuukautiskierron, raskauden ja lasten kehityksen seuraamiseen
 14. Miramaria

  Lataa kätevä Odotus sovellus täältä!

  Heippa syyskuiset odottajat! :greet025 Oletteko jo ladanneet Vaun puhelinsovelluksen? Kätevä odotus sovellus löytyy niin iPhonelle kuin Androidille. Lue lisää >> Lokakuiset 2018Lue lisää >> Vau.fi Odotus on tarkoitettu oman kuukautiskierron, raskauden ja lasten kehityksen seuraamiseen.
 15. Miramaria

  Lataa kätevät Odotus- ja Foorumi-sovellukset täältä!

  Heippa elokuiset odottajat! :greet025 Oletteko jo ladanneet Vaun puhelinsovellukset? Kätevät Odotus- ja Foorumi-sovellukset löytyvät niin iPhonelle kuin Androidille. Lue lisää >> Vau.fi on myös sovellus! Tai tarkalleen ottaen kaksi sovellusta: Vau.fi Odotus on tarkoitettu oman...
Takaisin
Top