elin.sand
Silmät suurina ihmettelijä
Itse uskallan syödä kaikkia Valion juustoja koska tehty pitkälti kotimaisesta maidosta ja pastöroitu. Heidän sivuillaan oli myös ihan hyvä juttu raskaudesta ja maitotuotteista.Pähkäilin juustojen ja siementen kanssa, ne kun on hyviä salaatissa. Kovat juustot vissiin onkin ok, esim parmesaani, vaikka onkin raakamaitoon tehty? Listeria ei elä kovissa juustoissa? Sushinkin uusin ohje on, että ei paljoa merilevää ja kunhan kalat on tuoreita? Muistelisin, että joskus tarkastivat sushipaikkoja, ja löytyi moitteita kalojen säilytyksessä. Jos joku osaa itse tehdä tuoreesta kirjolohesta, niin lienee ookoo?
Ja siemeniä en jätä pois. Ostan luomuna ja määrä minkä laitan salaattiin tai sosekeittoon on niin pieni että sama myrkkymäärä elimistöön tulee jo ihan Helsingin keskustassa kävelystä