Hankinnat/ ostokset ja lahjukset

Mulla esikoiselta melkein kaikki tallessa :)

Pitää ostaa:
Telakallinen turvakaukalo
Kehto/pinnasänky
Toinen tripp trapp
Tuplavaunut (mietitty bugaboon donkey:ta)


Meille esikoisen aikaan pelastus oli:

Unipesä
Tripp trapp babyset
Hoitopöytä
Telakallinen turvakaukalo ja adapterit joilla sen sai suoraan vaunuihin kiinni
Babybjörn balance sitteri
Nenäfriidä (vauva meinasi tukehtua omaan räkään/limaan yksi ilta. Onneksi oli tämä kaapissa:Heartred )
Lämpöpussi (oma turvakaukaloon ja vaunuihin, ettei tarvitse vaihdella)

Mitäs hankintoja teillä edessä? :)
Mammavaatteita? Vauvanvaatteita? Vaunut yms?
 
Huutelen täällä nyt pari hentoa haamua saaneena. Mikäli ne vahvistuu niin la tulisi olemaan näiötä näkymin 6.1.
Kaksi lasta jo ennestään, mutta niiltä ei ole jäljellä mitään vauvatavaraa. Ainoastaan muutama muisto.

Turhakkeita aiemmin on ollu sitteri ja pinnasänky. Uni eikä mikään muukaan maittanut muuta kuin sylissä. Mutta ehkä kolmannella kerralla yrittäisin kovemmin. Turhaa on ollut myös älytön määrä vaatetta ja kaikkea kampetta.

Jos tämä tästä etenee niin ykkös hankinnat tulee olemaan äitiyspakkaus, trikoinen kantoliina, ja sellainen härveli mihin saa samaan runkoon istutettua vaunukopan, rattaiden istuimen ja kaukalon.
 
Meillä tulee hankittavaksi ihan kaikki ja täytyy yrittää miettiä, että mitkä on sellaisia ihan pakollisia ja mitkä kuuluu ennemmin kategoriaan kiva olla. Eli seuraan mielenkiinnolla ja otan kokeneempien vinkkejä vastaan :)

Miksihän tuota Elisabetin mainitsemaa härveliä kutsutaan tai suosituksia hyvästä rungosta? Kun haluaisin mahdollisimman monikäyttöiset ja pitkäikäiset rattaat/vaunut tai mikä nyt oikea termi onkaan. Ja kaiken lisäksi pitäisi olla sellaiset, jotka matkatessa saisi näppärästi kasaan ja pieneen tilaan. Ja pitäisi vielä miellyttää ehkä silmääkin. Ei siis paljon kriteereitä :wink
 
Riippuu varmaan siitä millainen matkaaja on, mitkä olis hyvät. Joillain kun oon nähnyt tälläsiä "härveleitä" niin vaikuttaa kauheen kätevältä kun vauva on autossa nukahtanut ja kaukalon voi nostaa siihen sen rungon päälle. Vauva saa jatkaa rauhassa unia eikä itsen tarvi kantaa käsivarrella sitä älytöntä taakkaa. Mutta ei vauvaa kai ole hyvä makuuttaa kaukalossa pitkiä aikoja ainakaan jokapäivä. Pidempiaikaseen makoiluun se vaunukoppa ja lapsen kasvaessa vaihdetaan ratas osa..
En oo kyllä perehtyny millainen niissä se runko on. Kuinka hyvä sitä on työntää jos on kova lenkkeilemään..
 
Kokemuksesta voin myös sanoa, että hommatkaa sen verran pieneen tilaan menevät vaunut tms, että niitä pystyy ja jaksaa säilyttää lämpimässä. Nimim. Esikoisen kohdalla upouudet vaunut homehduttanut.
 
Meillä on ollut Emmaljunga super viking yhdistelmävaunut. Niihin sai sitten adapterilla kiinni turvakaukalon. Oli kyllä ihan paras keksintö esim. lyhyillä kauppa reissuilla. Ja että kotoolta sai rullattua autolle eikä tarvinnutkaan kantaa turvakaukaloa :D
Melkein kaikkiin ainakin isoimpien merkkien vaunuihin saa adaptereilla turvakaukalon kiinni.

Nyt täytyy kyllä vaunut myydä, kun varmasti tarvitaan vierekkäistuplat :S
 
Ja tosiaan, jos meinaa käyettynä vaunut ostaa.. katsokaa ja haistelkaa tarkkaan, ettei ole ulkona säilytetty. Juurikin tuon homehtumisriskin vuoksi!
 
Muokattu viimeksi:
Tänää oon jo ihastellu kaikkii ihanii vaatteita. Olisin uusia alusvaatteita vailla niin nyt voiskin tilailla jotain ihania(mukavia) raskausaikaan sopivia.
 
Mä aion ostaa tällä kertaa enemmän odotus- ja imetysvaatteitta. Viimeksi pihistelin ja ärsytti kun ei ollut ikinä mitään kivaa vaatetta päälle laitettavaksi.
Ihan sama mitä maksaa, mutta menen nyt myös mukavuus edellä. Raskaudesta täysillä nauttien :)

Olettaen siis, että raskaus jatkuu mallikkaasti..
 
Meillä ois ainankin uusien vaunujen hankinta. Esikoinen täyttäisi vauvan syntymän aikaan kolme niin ajattelin jos pärjättäis seisomalaudalla niin ei tarttis ostaa tuplia :)
 
Meillä ois ainankin uusien vaunujen hankinta. Esikoinen täyttäisi vauvan syntymän aikaan kolme niin ajattelin jos pärjättäis seisomalaudalla niin ei tarttis ostaa tuplia :)
Meillä kanssa pohdittu tuota seisomalautaa.
Meillä olisi syntymän aikaan esikoinen 2v6kk, niin ehkä kuitenkin vielä tarvitaan tuplia pidemmille lenkeille.
Onhan tässä aikaa miettiä :D
 
Muokattu viimeksi:
Meidän pitää kyllä ostaa ihan kaikki, kun ensimmäinen yhteinen lapsi tulossa ja miehen lapsi jo sen ikäinen, ettei vauvakamppeita ole tallessa. Yhdellä ystävällä on nyt vauva, niin pitää kysyä jos sieltä liikenisi jotain. :grin Esim. vaatetta vastasyntyneelle, ne kun jää pieniksi niin äkkiä kumminkin niin turha ostaa hirveitä määriä.

Taitaa kyllä lomarahat mennä tänä vuonna noihin vauvahankintoihin :D Vaunut kai on se isoin sijoitus.

Ajattelitteko pinnasängyn ostaa vauvalle, vai missä ajattelitte nukuttaa? :)
 
Joo aion minäkin jonkin verran ostella muutakin äippävaatetta kuin alusvaatteita :) Nyt jos ostais melkein heti alkuun sellasia mitkä sopis vielä loppuraskaudesta sekä kävis synnytyksen jälkeenkin, niin johan ne on sit loppuun kulutettuja kun ollaan taas "normaalissa elämässä". Oon kyllä niin innoissani tästä "epänormaalista" että en kestä :smiley-bounce022 Imetys paitoihin aion kanssa panostaa. Imetin esikoista puol vuotta ja nuorempaa yli vuoden. En jaksa sellasta, ettei paitaa meinaa saada riisuttua tai että pitää vedellä kankaita ylös ja alas, vaan pitää saada helposti tissi esiin ja että ne pysyy muuna aikana piilossa, niin ettei oo liian avonaisia tarkotan. Joku klipsi systeemi tms. on hyvä.
 
Pinnasänky asiaa en oo kauheesti miettiny. Paitsi että aiemmin se on ollu vähän turhan panttina. Joku helposti huoneesta toiseen siirreltävä ensisänky vois olla passeli. Ja siitä pinnasänkyyn siirtyminen kävis varmaan helposti :wink Meillä ei siis kumpikaan oo suostunu nukkua pinnasängyssä.
 
Tässä tutkailen äitiyspakkausta jo :love7 170 arvoisen pakkauksen saavat ne joiden laskettuaika on 1.6.2018 tai sen jälkeen.. 64 tuotetta. Wohoo :D
 
Yks turhake tuli taas mielee. Hoitopöytä. Vaippojen vaihto ja kaikki muut hoito jutut tuli tehtyä sängyllä tai sohvalla. Hoitopöydän sijasta aion hommata jotain alustaksi sopivia mistä ei mee puklut ja pissat ja kaikki läpi. Ehkä siis vuoraan joka paikan muovitetulla froteella :wink
 
Ja harsoja tarvii useamman kuin ne pakkauksessa olevat 4. Niin että niitä on aina puhtaana käden ulottuvilla :D
 
Meillä hoitopöytä oli kovassa käytössä ja on edelleenkin :D kyllä se niin riippuu ihmisestä, että mitä käyttää ja mitä ei. Hassua!

Ja harsoja kyllä tarvitaan miljoona :D komppaan!
 
Takaisin
Top