Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mulla on tänään ollut hirveä pinaattikeiton ja maksalaatikon himo!
Voisiko olla että keho kaipaa rautaa, ainenkin voisi näin päätellä.
Mistä tulikin mieleeni, miten on maksalaatikon laita?
Maksaruokiahan ei suositella raskaana oleville. (Maksamakkaraa vain jonkun verran) Mutta moni puhuu että kaupan maksalaatikossa olisi kovin vähän itse maksaa jne. että vähän voisi hyvin syödä jne. Mutta uskaltaisikohan sitä.![]()
Mut jos ohje on että juuston pitää kuplia niin halloumihan vaan ruskistetaan, että kypsyykö tarpeeksi sisältä..? Itse olen meinannut ostaa vuohenjuustoa ja paistella sen kuplivaksi uunissa ja sillä herkutella
Miitu
Joo ,mäki jo vähän innostuin ku neuvolassa sanoi että nykyään on jopa suositus syödä rautaa vaikka ei olisikaan hemppari kovon huono. Ni minähän innostuin että vois syyä maksamakkaraa, mut ei :D
Joo se kupliminen on vaan semmonen näppärä tapa huomata että juusto on kuumentunut kunnolla. Mut ei juuston tarvi kuitenkaan kuplia vaan kuumentuminen riittää, esim jos fetan kypsentää ruuan mukana uunissa niin sekään ei kupli mutta on silti ok syödä. Halloumissa ei oo nestettä niin paljon et kuplisi mutta kuumenee silti läpi. Eviran mukaan listeria tuhoutuu +72 asteessa eli ei tarvitse kiehua.