Numea
Näppärä viestien naputtelija
Musta on hauska tapa ajatella, ettei joku asia haittaa silloin tällöin, kun kyse on bakteerista, joka voi olla milloin tahansa siinä ruoka-aineessa. Saman tien sitä voisi syödä jatkuvasti, riskillähän siinä mennään osuuko kohdalle.
Mutta onhan nuo hyvin harvinaisia Suomessa ja itse olen pari kertaa raskauden aikana syönyt tuorejuustoa. Siihen päälle tosin sitten syyllisyys, koska onhan siinä aina se mahdollisuus ;D jokainen kuitenkin itse päättää mitä suuhunsa laittaa.
Tavallaan totta, voihan siinä kalassa olla bakteeri vaikka söisi vaan yhden kerran. Mutta kyllähän riski kasvaa jos syöt joka päivä.
Toksoplasmoosin toivon jo sairastaneeni kissanomistajana ja "riskimaissa" asuneena. Mutta tiedä sitten. Lihaa en syö muutenkaan joten raakaa lihaa ei ole tarvinnut vältellä.