Olen kuullut, että kalaa saisi ja oikeastaan suositeltaisiinkin syömään kaksi kertaa viikossa? Olenko ihan hakoteillä? Ja siis kypsennettynä tietysti ja mieluusti sellaista kalaa, joka ei ole itämerestä pyydettyä.
Oman kömmähdykseni medium-pihvin kanssa kerroinkin jo tuolla "muita kuulumisia" -ketjussa. Muutoin mulla on kyllä aika terveellinen ruokavalio ollut aina ja yritän nyt parhaani mukaan karsia siitä pois kaikki kielletyt ainekset. Kahvia olen juonut aina, mutta nyt sitä ei tee niin paljoa mieli, eli keho säätelee ilmeisesti itsekin aika hyvin sitä, mitä kannattaa suuhunsa laittaa.
Hankalin asia luopua on mulle sushi, jota rakastan yli kaiken. Ajattelin tehdä kotona itselleni kasvis-susheja ilman merilevää ja inkivääriä. Mahdollisesti voisi kokeilla tehdä myös sellaisia, joissa on paistettua kalaa.