Jos ennen on monesti pitänyt miettiä, että mitäköhän ruokaa tänään tekisi mieli, niin nyt mulla on päässä lista monelle tulevalle päivälle jo valmiina. Oikeastaan kaikki, mitä normaalistikin syömme, uppoaa tai lähinnä himottaa myös nyt: intialaista, pastaa erilaisilla tomaattikastikkeilla (viimeksi oli pakko saada sinne "liha"pullia soijasta), makaronilaatikko, uunijuurekset... Ja välipaloja menee usein: viiliä, leipää, pähkinöitä... Mähän silloin joulun aikaan sain heti +2 kg, kun jouluruuatkin maistui paremmin kuin hyvin, ja oon vähän pelännyt, että paino nousee holtittomasti, kun oon sairastanut jo monta viikkoa eli liikunnat nollassa, mutta nyt noista joulukiloista on onneksi jäljellä enää toinen. Jotenkin pelkään raskausajan diabetestä ym, ja haluaisin siksi syödä terveellisesti, mutta en kyllä oo pystynyt herkuistakaan kieltäytymään. Leipoa voisi joka päivä ainakin nyt sairauslomalla, kun aikaa on