Mä paistan itse nuo ranskikset enkä laske niitä roskaruoaksi. Eihän ne toki vedä vertoja pikaruokapaikkojen perunoille, mut saanpahan masuntäytettä. Suolaa mä en niihin lisää, kun jalat turpoo muutenkin niin kovasti, ketsuppi ja pippuri riittää. Siitä seuraa vaan sit se suolanpuutos, että joskus iltasella on pakko vetää nakkei tai muuta et huono olo lähtis pois. Eli ei se suolan rajoittaminenkaan aina ihan hyväksi ole. Keksit mulla on jääny kauppaan, kun ei vaan tee mieli. Gluteenittomat versiot kun tuppaa hajoomaan heti suussa ja sit rupee yskittää. Suklaa ois hyvää, mut se närästää niin kovasti. Jos aamusella syö, ni siitä saa kärsii sit koko loppupäivän. Ja harmittaa sellanenkin, että puolukat närästää. Mullon paljon puolukkamehuu ja siitä tykkäisin kiisseliä tehä, mut pitänee sekin jättää toukokuulle. Karkkia en ole syöny enää viikkoihin, kun siitä ei saa sitä hyvää oloo kuin sillon alkuraskaudessa kun muu ei maistunu.