Hankinnat

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2017' aloitti Elma Auroora, 23 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Kyllähän tässä pinnasängyllä on helposti 1-1,5 vuotta vielä käyttöä. Mä en ehkä enää kolmevuotiasta nukuttais pinnksessä, mutta tiedän perheen, jossa lapsi siirty vasta 4v iässä tavalliseen sänkyyn.

  Tulin siihen tulokseen, että pirre tarvii kengät. Ei sillä kävellessä pysynyt edes sopivan kokoiset tossut jalassa. Se näyttää vasemmalla jalalla kävelevän jalkaterä ulospäin jotenkin oudosti, niin tossu raapiutuu pois jalasta. Kävely kaiken kaikkiaan näyttää semmoseltä forest gump tukiraudat jaloissa vaappumiselta.
 2. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Jee, posti toi pirren kengät eilen. Vaikuttaa hyviltä, joustavilta ja pehmeiltä. Pysyi hyvin jalassa.
  En tajua miksi, mutta löysin vasta eilen 19 numeroisia kumppareita. Oon kyllä guuglettanut monesti, mutta eilen vahingossa zalandon kumpparimainosta klikkasin ja siinä oli tarjolla useammat pikkuruisen kumpparit. Vähän ne epäilyttää kun kokemusta on vain nokioista ja crocsesita ja nämä oli jotain mikäliemerkkiä. Panin kokeeksi tilaukseen kun nehän saa sitten palauttaa. Me ulkoillaan niin paljon sateella lätäköissä, että kumpparit on kyllä tarpeelliset.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Onko kellään kokemusta näistä uudelleentäytettävistä välipalapusseista?
  Idea vaikuttaa kivalta, mutta mitenkäs käytäntö.
  Ei olis hirveen hintasia jos noi toimii.
 4. Tupu85 Aloittelija

  Meillä on noi käytössä tällä hetkellä päivittäin kun puuro ei kelpaa lusikasta. Ollaan sitten laitettu pussiin, josta voi imeä. Se täytyy tosin olla vähän löysempää kuin lusikalla syöttäessä. Myös jugurttia ja marjasoseita on annettu välillä noista pusseista. Niissä on pohjassa minigrip tyyppinen sulkija, joka pitää hyvin. Esimerkiksi se jugurtti, mitä noista annettiin oli todella löysää (siksi pitikin laittaa noihin pusseihin) ja hyvin pysyi sisällä. Niissä on, että voi pestä tiskikoneessa, mutta mielestäni ei lähde siellä puhtaaksi. Tosin meillä on ollut pelkkä huuhtelu ilman pesuainetta, itse olenkin pessyt ne käsin pulloharjalla.
 5. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Ahaa, eli pussit voisi toimia meilläkin kun ruoka täytyy pirrelle olla tosi löysää joka tapauksessa. Ei nääs halua juoda mitään mistään mukista tai pullosta. Kaupan sössöpusseja en ole kokeillut sen jäkeen kun pirre purskautti kaikki sisällöt sellasesta pussista päällensä ja rattaisiin kun oltiin retkellä. Pesin kaksi päivää rattaiden päällisiä. Ja nyt kun ei juo, niin en ole halunnut täyttää sen mahaa noilla ravintoköyhillä hilloilla, vaan kaikkeen ruokaan on täytynyt ujuttaa maitoa mukaan. Muuten ei päivän maitoannos täyty.
  Laitanpa tilaukseen. Kiitos kokemuksien jaosta!
 6. Rauha80 Peruskäyttäjä

  Meilläkin nuo on päivittäisessä käytössä jugurtille, sosekeitoille ja hedelmäsoseelle. Erityisesti nuo imukorkit on osoittautuneet hyviksi!
  Pussien tiskaus on helpointa heti käytön jälkeen. Jos sopat ehtii kuivumaan niin puhdistus on vähän vaivalloista.
 7. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Mä tilasin korkkeja myös.
 8. Tupu85 Aloittelija

  Onko kellään kokemusta sellaisesta seisomalaudasta, jossa on myös istuin?
 9. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Me testattiin emmaljungan perusrattaisiin, mitkäs ne nyt olikaan, city cross, niin ei toiminut ollenkaan. Oli vaikea ohjata ja lauta teki rattaista tosi painavat. Emmaljungan oma lauta oli kevyt ohjata ja tuskin edes huomasi että on lauta kiinni. Kannattaa käydä kokeilemassa omiin rattaisiin, jos semmosta tekee mieli.

Jaa tämä sivu