Heinäkuun mammat 2016

Vieläkö ehtii esittäytymään?
LA 24.7. eli 27+2 menossa. Esikoinen kolmen vanha, lisäksi perheestäni löytyy mies ja kaksi pientä koiraa.

Tämä raskaus sujunut turvallisesti ja valvotusti, neuvolassa kun eivät halua ottaa mitään riskejä ensimmäisen raskauden raskausmyrkytyksen ja HELLPin vuoksi. Mieli on virkeä, mutta hitaaksi liikkumisen tekee kivuliaat liitoskivut..

Massuasukki on osoittautunut rauhalliseksi mutta määrätietoiseksi liikkujaksi, joka tykkää äitinsä tavoin pitkistä yöunista :wink
 
Pähkinäinen: Ok, no sit saatetaan olla samaan aikaan, mut eri sairaalassa. :happy: Jännittää/pelottaa niin kauheesti koko synnytys, et ei uskalla ees aatella niin pitkälle.. :nailbiting:
 
Hei taasen pitkästä aikaa! :hello

Meidän "Helinä keijumme" päätti että heinäkuun 10pvään on turhan pitkä aika ja syntyi 5.5. sektion kautta (Rv 30+4.).
Syntymä painoa neidille oli 1460gr ja pituutta 40cm:Heartbigred
Muutama päivä aiemmin minulta meni lapsivedet, aivan yhtäkkiä, ja muuten olisi jatkettu odotusta sairaalassa, mutta lapsivesitutkimuksessa ilmeni että kohtuun alkoi kehittymään tulehdus joten lapsen parhaaksi päätettiin tehdä sektio.
Kaikki sujui ennemmän kuin hyvin ja nyt on kaikista letkuistakin (joita tietenkin syntyessä neidille varmuudeksi laitettiin, kuten nesteet ja lisähappi) on päästy eroon ja nyt vain keskitytään kasvamiseen ja vahvistumiseen että saadaan pikku neiti kotiin:love7

Naksunimun:flower
 
Voi naksunimun, hurjasti onnea!! Ja ihana kuulla että kaikki on hyvin. :Heartred Toivotaan että pikku-vauveli kasvaa vauhdilla ja pääsette pian kotiin.

PS. Taitaa olla heinäkuisten eka vauva. :)
 
Onnea pienestä tytöstä! Paljon kasvuvoimaa pikkuiselle ja voimia sairaala-aikaan koko perheelle!
 
Onnea Naksunimun ihanasta neidistä! Nyt on pakko kyllä kysyä että satuittekohan tulemaan Naistenklinikalle 2.5 illalla yhdeksän jälkeen, kun itse makasin seurannassa käyrillä pari tuntia. Verhon taakse nimittäin tuli pariskunta, jolla oli juuri mennyt lapsivedet ja jäivät sinne seurantaan kun itse pääsin kotiin. En voinut välttyä kuulemasta sairaalaan tulon syytä. :)
Jäi vaan itseäni mietityttämään että mitähän sille pariskunnalle ja pikku beibelle kuuluu.

Jos olitte te, niin mahtava kuulla että kaikki on hyvin!
 
Paljon onnea pienokaisesta :)
Hurjaa että ensimmäinen heinäkuinen vauva on jo syntynyt.

MiaK tervetuloa mukaan :)
 
Onnea naksunimun, ihanaa, että kaikki on ennenaikaisuudesta huolimatta hyvin!

MiaK, tervetuloa! Sulla on sama la ku mulla! Mistä päin oot?
 
Kiitos paljon kaikille onnitteluista!:happy:

Dalila: ei oltu me siellä. 3.5 yöllä meni itseltäni vedet ja ja se yö vietettiin synnytyssalissa Kanta-Hämeen keskussairaalassa josta sitten 4pvä sain siirron TAYSsiin. Jossa neiti sitten tuli maailmaan 5pvä :)
 
Takaisin
Top