Ylipainoisten raskaus/imetysvaatteet

Keskustelun 'Raskaana' aloitti saywhat, 28 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. saywhat Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Onko hyviä vinkkejä mistä saa Suomessa isokokoisia raskaus- ja imetysvaatteita ja uikkareita? Koko ennen raskautta n.50.
 2. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Tammikuunmammat 2016 Joulukuun mammat 2017

  Louhi Design on kotimainen imetysvaatemerkki, jolta on saatavilla imetysvaatteita kokoon 50 asti ja lisäksi voi tilata täysin omilla mitoilla joten silloin saa isompanakin :) Ja raskauskeijusta löytyy Funmum-merkkisiä farkkuja, joissa osassa ainakin löytyy kokoa 50, on reilu malli joten voi mennä isommallekin. Mulla itsellä yhdet funmum farkut, ja oon tykänny kovasti, kivan malliset (mun silmään) ja tosiaan reilut. Tais olla koko 46 mutta ois saanu olla kokoa pienemmät itelle, tilasin siis silloin sen mukaan mikä ois periaatteessa pitänyt olla sopiva. Monet on tilannu UK:sta itselleen isoja kokoja kun täältä on tosiaan vähän vaikea löytää :sad001
 3. saywhat Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Kiitos Bettie :) Netissä olis tosiaan vaikka mitä, mutta arveluttaa aina toi koko jos ei pääse sovittamaan.. Olisko sulla tietoa kuka myisi pluskokoisia äitiysuikkareita?
 4. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Tammikuunmammat 2016 Joulukuun mammat 2017

  Ei ole tietoa. Yritin katella kyllä; raskauskeijusta löytyy kokoon XXL asti, samoin zalandolla muutama loppuu samaan kokoon. Lumingeriella on kurvikkaille yleensäkin alusvaatteita ja uikkareita, mutta odottaville tais olla kaks erilaista ja molemmat loppuu kokoon XL. Melkeen pitäis tosiaan päästä sovittamaan. Lumingeriella on kyllä ollu hyvä asiakaspalvelu ja sieltä vois tietty kysyä oisko ne todellisuudessa minkäkokosia, ja mahtuisko päälle, tai olisiko joku bikinivaihtoehto (jos sellanen käy) sellainen jossa alaosa antais mahalle myöten (menis sen alle istuvasti). Noi äitiysuikkarit on kyllä aika joustavia mun käsityksen mukaan et vois mennä normikokoa pienempikin päälle, mutta en mene varmuudella sanomaan. Itellä ei nimittäin niistä ole kokemusta.
 5. saywhat Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Uikkarit löytyi Bebesistä :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 6. Sinttu831 Peruskäyttäjä

  Yorsilta tilasin Englannista ja oli hyviä! Housut vaan ei istunut mun kroppaan :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Sierra Iris Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Jään seurailemaan vinkkejä! Ja jos bongaan jostain niin jaan omatkin vinkit.
  Samat mitat täälläkin, eli ennen raskautta 50.
 8. liljatar Naimisissa foorumin kanssa Elomammat 2018

  Laitetaas tännekin kyselyä :)

  Tarvisin masutuubeja. Suomalaisista kaupoista en ole löytänyt sopivaa kokoa ja englanninkielinen termi on hukassa. Osaisko joku auttaa? :)
 9. Merelda Peruskäyttäjä Huhtimammat 2018

  Löysin hakusanalla pregnancy tummy tube tuon masutuubin. Ihan semmoinen pikkuvinkki, et esim. itse tilasin raskausvaatteita ja esim imetysliivit saksan amazonista. Toimivat myös eng.kielellä.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu