Vuosi 2011

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2010' aloitti taiga, 5 tammi 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. taiga Hyväntuulinen höpöttäjä

  Hyvää uutta vuotta kaikille.
  Kuinka teillä vuosi vaihtui?  Meillä isäntä käväisi kylillä, mutta minä ja Anna oltiin kotosalla. Yksi ystävä ajeli meidän luo tinaa valamaan ja iltaa istumaan. Hänellä oli aikainen herätys töiden takia, joten ihan puoleen yöhön ei raketteja katseltu. Annan kanssa katseltiin olohuoneen ikkunasta, kun mies ampui takapihalla muutaman raketin. Onneksi yksikään kolmesta koirastamme ei pamauksia pelkää. Ilman alkomaholia vaihtui tämäkin vuosi, kuten edellinenkin.
  Mukava oli herätä uuteen vuoteen.. miehellä tosin oli heti aamusta väsynyt olo, joten annoimme hänen sitten nukkua iltapäivään.
  Hitsi, vuosi sitten pikkuinen oli tosi pieni masuasukki
 2. janzu Satasella mukana keskusteluissa

  meillä isäntä lähti joulupäivänä leville kelkkailemaan kavereiden kanssa ja tuli sitten 30-31 välisenä yönä neljän aikaan kotiin, nukkui pitkälle päivään kun oli koko yön ajellut. Mentiin sit mun vanhempien luo tohon naapuriin kun mies heräili ja siinä syötiin ja vietettiin iltaa.. miehet ajeli kelkalla j anaiset hoiti lapsiaan:) ikkunasta katseltiin neidin kans raketteja. kymmenen aikaan tultiin sitten kotiin tyttöä laittaan nukkuun ja käytiin sit vielä miehen kans kaksin saunomas ja katseltiin ikkunasta puolen yön pommitusta..:D selvinpäin oltiin molemmat..
  vuoden ekana päivänä mentiin hoploppiin tytön serkkujen ja enon ja tätien kanssa ja hauskaa oliemoticon
 3. päivänkakkara Hyväntuulinen höpöttäjä

  heippa kaikille ja hyvää uuttavuottaemoticon

  meillä vuosi vaihtui ihan kotosalla ollessa ja pauketta kuunnellessa =)
  aika menee nopsaa ja ei tule enää täällä vaun sivuilla oltua niin paljoa..
  meillä poika kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia.lattialle kun laittaa niin kaks sekunttia niin on jo mahalleen kääntynyt.kovasti hällä pitäs jo päästä liikenteeseen, tahtoo hermostua kun ei pääse eteenpäin..
  alkanut muuten imeskelemään varpaitansa =)
  päikkärit meinaa jäädä lyhkäsiksi nyt kun ei pääse pakkasten vuoksi ulos nukkuun. jaha pikkuisäntä alkaa oleen nälkänen..hyviä vointeja kaikille!